ranges Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 arkadaşlar dm s handook arıyom başlıktan da anlaşıldıgı gibi taksim ya da bakırköyde bildiginiz bi yerde varsa yazar mısınız?şimdiden danke schön[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 besanırım dm's hand book derken kastın dungeon masters guide.onu da beşiktaşta saklı kentte bulabilirsin.ama biraz pahalıya satıyolar sanırım kitabın arkasındaki dolar olarak fiyatın eurosu gibi yani 20 dolarsa 20 euro filandı.[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hayır saklıda da DM guide yok bildiğim kadarıyla... sadece PHB var[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 neyse karıştırmışım dm's guide işte nerde bulurum ? (biaralar megavizyonda görmüştüm ama?)[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 walla mümkünse amazon.com'u dene derim ben...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 gerekli şeylerde olabilir. telefon edip sor.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: Grudge, 08 January 2004 19:21 tarihinde demiş ki: walla mümkünse amazon.com'u dene derim ben...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher amazon'da hem indirimli oluyor hem de USD'nin bu aralar düşük olmasının avantajı var... ayrıca 3.5 edition alırsın... en güncel kurallarla oynarsın... gerekliseyler (avaturk) de olabilir... diye düşünüyordum ama siteyi baya değişitirmişler ve Türkçe oyuncunun el kitabı hariç birşey bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Saklıkette bulabilirsin. Bunun haricindeki yerlere de saklıkent yolladığından hiçbirşey değişmeyecektir. Eğer türkiye içinde alacaksan ne yazıkki durum böyle. Fiyatı da 36 Euro!! [Bu mesaj Dilbao tarafından 08 January 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 imzama dikkatlice bak ama kağıt üzerinde nereden bulursun bilemem[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ephae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yaw istersen benim kitabın bi fotokopisini çektirek sadece fotokopi parasını verirsin olur biter[hline]The power is not the knowledge It's the soul that has the knowledge!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Taksim Robinson Crusoe'da bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Etos, 12 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: Taksim Robinson Crusoe'da bulabilirsin.. taksim de ne tarafta ora?[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 galatasaraya dooru. hatta biraz ilersindeydi galiba. galatasaray tünel arası..[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ranges olm hediyemi bekliyorum.. Baktım şimdi topic bile açıyosun.. :D Bu sırada doğaç yaratık resmini dev jkağıda yaptı gel bi ara al.. Yanında da iron maiden ı geitr :P[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Beklersen yakında türkçesi çıkacak zaten[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhalur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kazaadan indir git ozalitçilere baqstır en güzeli.... Orjinal almak sadece Wizards'ın cebine 20 dolar daha katmak ve buda onları hadi 3.5 çıktı 4 çıkaralım mantııyla daha çok para kazanmaya sürükler.Bu kadar laf sölüorum genede vazgeçemiorum oda ayrı. ama genede orjinal almayın yaw.... yazık paraya....Tüm 3.5 kitaplarını en kaliteli şekilde bastırarak harcadığın parayla anca 2 orjinal kitap alabiliyorsun. Amazon.com a gelince.. Amazondaki her order zamanına bir 15-20 gün sen eklcen bilomusun? DHL hariç..... çok zaman alıyor çok.. ha bide DHL le sipariş vermezsen genelde kayboluyo siparişin neden acaba?? Bunun kaybolduğunu anlaman 30-40 günün alıo o 30-40 günde paranı dolara yatırsan kesin daha çok paran olur ... ha 30-40 gün sora nemi oluo Amazondaki süper yetkililer diyorlarki gençe yazık oldu DHL le 1 hafta sora sipariş verelim gençe bide ordan bekliosun.... Büyük bi zevkle sipariş verdiğin kitap sana eziyet oluyor. Başıma geldi kaçkere hemde.. Amazon.de ayrı bişi adamlar Euro üstünden 2kat fiyatla satıolar. Kitap olayı budur işte.... HAaa bişi war en mantıklısından ...AB'ye gircemiz günü beklicen veya yurt dışına giden birinden(kurban bayramında kesn olur) kitap isticen başka türlü zar yani AB'ye girdikten sorada dua etçen Dietyne wizardsın aklına türkiye'de gelirde bi şubede bizde açarlar die.... Bak ya en büyük damarıma bastılar .... Ama olaylar bunlardır... Çokmu olumsuzum ya?? hyr gerçekleri sölüorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhalur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Türkçeleri zaten tam bi rezalet nameft diriltmeyi artık hey oyunumda kullancam ne güzel şemiş öle... Bildiim şeleri unuttum "Oyuncunun Elkitabıé denen süper düper en güzel gelmiş geçmiş Türkçe çeviri kitabıını görünce.Utanmadan bide hardcover basmışlar.Dahada abartım eylemlerimiz devam etçek der gibi DmG ve MM da çıkartacaz demişler... Nediimki ucuz fiyata ithal etseler daha çok taleb olurdu kitaplara kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 "Mahlukat Kılavuzu" ile "Zindancıbaşı'nın Rehberi" yakında (2005 sonu) cıkacak sanırım... bu arada gameloaded.uk a da bi bak ıstersen benım oynumu 1 haftada getirdiydiler ama kazık harbi pound cunku :P orj uo yu 50milyona aldım (pedere girdi :P ).... ya bana mm lazım asıl aslında ikside lazım en kısa zamanda edinmeliyim.. napacam ? :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mahlukat kılavuzu denen adını çok beğendiğim(!) kitap ve Zindancıbaşının rehberi adlı kitap çok yakında bu süper türkçe isimleriyle aramızda olacaklar[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya peki bu yaratıkların resımlerınınerden bualabılırım.mesela oyun oynatırken karsına cıkaracagın seyın nasıl bısı oldugunu bılmen gerekır kı oyunculara aktarıp akıllarında canlandırdsınlar... meselaaaa : raksahka ıle remorhaz diye actım ve ilk gorduum isimler vardı... bunlar nedır kardeşlim? daha bissülü var ama yazamıcam ornek rop mudur nedir ? yada hag ?? resimleri bilmek gerekir dimı? (bu arada monsters da drow yada dark elf yok ne diye gecer?)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods [Bu mesaj Batilc tarafından 21 January 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya bırde sunların anlamlarını soylermısın... armor class da ornegin bargehst de (?) 18 armor var +6natural ve +2 dex bonus... yanında touch 12 ve flat-footed 16 var? bunlar nedir... tahmın ettigim kadarı ıle arkadan yaklastıgında olan seyler mesela dex b.nın gitmesi de bana acıklarsanız sevinirim:P? ha bıde su var: Bu creatureların buyulerını nerden bulabılırımmesela dragonlarınkını.. goremedim de bu dosyalarda... muhtemelen buyulerı afarklıdır onlarıda ogrenırsem sevınırım... Ayrıca (bu son) bişi daha bu 3.5 ed. DMG Phb yide kapsıyo onu annamadım? YAnı normal mı? phb de olan hersey dmg dede var ? (cok soru oldu ama su challenge rating olayı ne onu cozemedim? kacma olayı mı korkup?)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods [Bu mesaj Batilc tarafından 21 January 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Batilc tarafından 21 January 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar