Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dm's handbook u nerde bulurum?

ranges

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar dm s handook arıyom başlıktan da anlaşıldıgı gibi taksim ya da bakırköyde bildiginiz bi yerde varsa yazar mısınız?şimdiden danke schön[hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
be aware the storm gets closer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 08 January 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
walla mümkünse amazon.com'u dene derim ben...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

amazon'da hem indirimli oluyor hem de USD'nin bu aralar düşük olmasının avantajı var... ayrıca 3.5 edition alırsın... en güncel kurallarla oynarsın...

gerekliseyler (avaturk) de olabilir... diye düşünüyordum ama siteyi baya değişitirmişler ve Türkçe oyuncunun el kitabı hariç birşey bulamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Saklıkette bulabilirsin. Bunun haricindeki yerlere de saklıkent yolladığından hiçbirşey değişmeyecektir. Eğer türkiye içinde alacaksan ne yazıkki durum böyle.

Fiyatı da 36 Euro!!

[Bu mesaj Dilbao tarafından 08 January 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kazaadan indir git ozalitçilere baqstır en güzeli....
Orjinal almak sadece Wizards'ın cebine 20 dolar daha katmak ve buda onları hadi 3.5 çıktı 4 çıkaralım mantııyla daha çok para kazanmaya sürükler.Bu kadar laf sölüorum genede vazgeçemiorum oda ayrı. ama genede orjinal almayın yaw.... yazık paraya....Tüm 3.5 kitaplarını en kaliteli şekilde bastırarak harcadığın parayla anca 2 orjinal kitap alabiliyorsun.

Amazon.com a gelince..
Amazondaki her order zamanına bir 15-20 gün sen eklcen bilomusun? DHL hariç..... çok zaman alıyor çok.. ha bide DHL le sipariş vermezsen genelde kayboluyo siparişin neden acaba?? Bunun kaybolduğunu anlaman 30-40 günün alıo o 30-40 günde paranı dolara yatırsan kesin daha çok paran olur ... ha 30-40 gün sora nemi oluo Amazondaki süper yetkililer diyorlarki gençe yazık oldu DHL le 1 hafta sora sipariş verelim gençe bide ordan bekliosun....
Büyük bi zevkle sipariş verdiğin kitap sana eziyet oluyor.

Başıma geldi kaçkere hemde..
Amazon.de ayrı bişi adamlar Euro üstünden 2kat fiyatla satıolar.

Kitap olayı budur işte.... HAaa bişi war en mantıklısından ...AB'ye gircemiz günü beklicen veya yurt dışına giden birinden(kurban bayramında kesn olur) kitap isticen başka türlü zar yani AB'ye girdikten sorada dua etçen Dietyne wizardsın aklına türkiye'de gelirde bi şubede bizde açarlar die....

Bak ya en büyük damarıma bastılar .... Ama olaylar bunlardır...
Çokmu olumsuzum ya?? hyr gerçekleri sölüorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçeleri zaten tam bi rezalet nameft diriltmeyi artık hey oyunumda kullancam ne güzel şemiş öle... Bildiim şeleri unuttum "Oyuncunun Elkitabıé denen süper düper en güzel gelmiş geçmiş Türkçe çeviri kitabıını görünce.Utanmadan bide hardcover basmışlar.Dahada abartım eylemlerimiz devam etçek der gibi DmG ve MM da çıkartacaz demişler... Nediimki ucuz fiyata ithal etseler daha çok taleb olurdu kitaplara kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

"Mahlukat Kılavuzu" ile "Zindancıbaşı'nın Rehberi" yakında (2005 sonu) cıkacak sanırım... bu arada gameloaded.uk a da bi bak ıstersen benım oynumu 1 haftada getirdiydiler ama kazık harbi pound cunku :P orj uo yu 50milyona aldım (pedere girdi :P ).... ya bana mm lazım asıl aslında ikside lazım en kısa zamanda edinmeliyim.. napacam ? :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

Mahlukat kılavuzu denen adını çok beğendiğim(!) kitap ve Zindancıbaşının rehberi adlı kitap çok yakında bu süper türkçe isimleriyle aramızda olacaklar[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

ya peki bu yaratıkların resımlerınınerden bualabılırım.mesela oyun oynatırken karsına cıkaracagın seyın nasıl bısı oldugunu bılmen gerekır kı oyunculara aktarıp akıllarında canlandırdsınlar... meselaaaa : raksahka ıle remorhaz diye actım ve ilk gorduum isimler vardı... bunlar nedır kardeşlim? daha bissülü var ama yazamıcam ornek rop mudur nedir ? yada hag ?? resimleri bilmek gerekir dimı?

(bu arada monsters da drow yada dark elf yok ne diye gecer?)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods

[Bu mesaj Batilc tarafından 21 January 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırde sunların anlamlarını soylermısın... armor class da ornegin bargehst de (?) 18 armor var +6natural ve +2 dex bonus... yanında touch 12 ve flat-footed 16 var? bunlar nedir... tahmın ettigim kadarı ıle arkadan yaklastıgında olan seyler mesela dex b.nın gitmesi de bana acıklarsanız sevinirim:P?
ha bıde su var: Bu creatureların buyulerını nerden bulabılırımmesela dragonlarınkını.. goremedim de bu dosyalarda... muhtemelen buyulerı afarklıdır onlarıda ogrenırsem sevınırım...
Ayrıca (bu son) bişi daha bu 3.5 ed. DMG Phb yide kapsıyo onu annamadım? YAnı normal mı? phb de olan hersey dmg dede var ?
(cok soru oldu ama su challenge rating olayı ne onu cozemedim? kacma olayı mı korkup?)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods

[Bu mesaj Batilc tarafından 21 January 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Batilc tarafından 21 January 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...