Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Şuan yeni izledim ve şok oldum diyicek birşey bulamıyorum. Adam kusarak konuşurken 8 yılda ezberlediğini anladımşarkıyı ama hangi şarkısını söylediğini çözemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Açılmıştı ama nerde dersen bulamadım ama internet bölümünde vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Buldum =) http://forum.paticik.com/read.php?73,2960505,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Ilk konu basligin cok guzeldi masticore ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Al işte senin gibi geri düşünceli insanlar böyle şeyler diyiceği için değiştirdim zaten. Michael Jackson Türk olsaydı yazsaydım kimseden tık çıkmıycaktı Japon yazsaydım gene birşey diyen cıkmazdı Hayret birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Seninle tartismaya girmeyecegim ileri* dusunceli arkadasim *irkci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Tartışmaya giremezsin zaten anca bokunda boncuk arar senin gibi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ahaha süper. yalnız çok arttı böle danslar ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı (Michael Jackson ın şarkısına yaptığı coverla) ve en iyi dans (bu şarkıyı söylerken gösterdiği performansla) ödülünü Mühael ceksun a veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 oha ya memlekette ne cevherler var o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar