Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 6680'in faturası falan varmı yokmu,varsa nerede bilemiyorum.Ama sorunsuz telefon,1.5 senedir kullanıyorum,zamanında 650 ytl gibi bi fiyata almıştım.Muhtemelen garantiside sürüyo ama kutusu,kitapları nerede bilmiyorum. Fiyat olarak 200 ytl düşünüyorum,sadece dış kapağı değişicek onun dışında hiç bir problemi yok aletin.Yanında 512 mb hafıza kartınıda vericem,pazarlık payımız elbet var. Takas sadece N95 8GB ile düşünüyorum.Yada uygun bi teklif olursa N95 ilede düşünebilirim. Ps: kermit'in komisyonuda hesaba katın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Resim eklermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Valla eklemeye çalışırım bugun yarın ama,webcam'den falan olur sanırsam,neyse ben bi bakıyım eklemeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 6680 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Aha teşekkür ederim :) alamadım resim,aldımda bi halta benzemedi daha doğrusu.Eğer ilgilenen olursa kapaığını değiştirip vericem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Giovanni said: 6680 eyv agality de ben satılan telefonun resmini istemiştim modelin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 valla ankaradaysan eğer elden gösteriyim yok değilim diyosan bi çaresine bakıcaz artıkın resimlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ben telefonu gordum, iyi durumda, almanizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Çok aşırı yıpranmış değil,ama kapak değişirse sıfır telefondan bi farkı olmaz.Boyasında biraz aşınmalar var,arka tarafında(doğal olarak,hep otarafın üstüne koyduğum için) başka donanımsal bi problemi yok,içi falan açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar