Batilc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Elimde 500gblik, western digital external hard-disk var. Bunun 400gbsi dolu. Şimdi problem şu: Ext'i bilgisyara taktığımda bir şeyler okuyor, scan and fix, continue without scanning gibi geyikleri soruyor. Ancak işin garip kısmı, my computer'da adı Ambar olması gerekirken Local Disk olarak geçiyor. Hadi tamam, sağ tıklayıp özellikler dediğimde de 398gb dolu kalanı boş gösteriyor. Bu da güzel. Ext'teki dosyalara bakmak için tıklayıp girmeye çalıştığımda ise E is not accesible erroru veriyor. Ext'i çıkarıp taktığım zaman ise E klasörüne giriyor ama This folder is empty yazısı ile karşılaşıyorum. Çıldırmak üzereyim. Başka bir bilgisayara taktığımda yine aynı sorun(ki bu beni kara kara düşündürmeye başladı yavaştan). Ha bir de, masaüstünde ext'e kısayol koymuştum, This folder is empty dediği zamanlarda o kısayola girmeye çalıştığımda, Missing fil/Browse,close kombosu ile karşılaştım. Haydin bir yardım, 400gb veri gitmesin yahu, çılldırraceem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 partition magic tarzı bi programla ext diski logical olarak ayarlarsan sorunun düzelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 nasıl yapacağımı anlatabilirsin bahsettiğin hakkında hiçbir fikrim yok=( edit: Bir de bu partition magic freeware değil, hemi de trial versiyonu filan da yok ki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Freeware çok basit işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 logical gibi bir ayar bulamadım halen ama her check edişimde, "one or more lost clusters are present" diye bir error veriyor, hiçbir şey yapamadan (fix dedirtmeden) check olayından çıkıyor. delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 diske sağ tık>convert olmuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar