Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8X8 hakkinda bakarsaniz sevinirim..

saviour31

Öne çıkan mesajlar

yaklasik 1.5 aydir oside oynuyorum cok sik giremiodum ama simdi surekliyim.Warrior bi charim var ve mageryim su an 67 . benim istedigim en azindan 85 e kadar gelebilmesi bunun icinde en kolay yontem 8X8. ama tam olarak nasil oldugunu anlayamadim. gerekli olan hersey var. uoassist uomacroer. ship ve yeterince reg. bi cok yabanci sitelerden okudum kadarila biliorm ama fazla bisey de anladigim soylenemez. bana nasil yapabilcegimi annatirsaniz sevinirim biraz ayrintili olursa sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Özur dilerim arama yapip 8x8 le ilgili forumlar buldum yaniz o zaman su konuda yardimci olurmusnuz swordsmaship su anda 83 ve kaldi cok air artio hangi monsterlarla calimaliyim bu skilden sora npc hire da etmek istemiorm cunku ne kadar healingim gm olsada anatomilee surekli bi sekilde oluyour artik para dayanmiyor npc hire etmekten

simdi farkettimki butun forumlar gecen sen filan uomacroer i assistle beraber nasil kulancam

[Bu mesaj saviour31 tarafından 20 January 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

80-90 arasi monster larla calismak gercekten cok zor ben necromancerimi calistirirken bu sorunla karsilasmistim,bulabildigim en iyi gain veren yaratik ratman archer ve mage di(ilshenar da bulabilirsin).fakat sonra dogru yolu buldum ve gene npc hire la calismaya basladim.ellerine birere tane +5 swordsmanship veren jewel takip 90 ustune getir ondan sonra paladin lerle calismaya baslarsan sorun olmaz cunki paladinlerin hitpointi daha yuksek.zaten healing skilinde varmis.eger gene olmazsa yine 90+ olarak jukalarda calisabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...