Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 güncellemeden kastım eşyalar, clanlar gibi kısımlar tamamlanacak mı? yeni oyuncular olarak merak içersindeyiz efem ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya kimse oynamıyo zaten diye tembellik yaptım aslında... eşyalar bölümü var da yaratıklar bölümü ile karışmış durumda... yaratıklara tıklayınca eşyalara giriyo şu an saçma bişey oldu yani :) neyse madem sitenin güncellenmesini isteyen var güncelleriz be anam seni mi kırcaz...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yaratıklar>eşyalar olayını farkettim şimdiden sağol ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Wendigo daha önce eşyaları yaratık mı zannediyodun? :-)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 yoo eşyalara tıklayınca hazırlanma aşamasındadır dio yaratıklara tıklayınca eşyalar çıkıyo[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar