IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 şimdi paticiklerim ben sunum yapıcam japonyayı seçtim pek sağlam köklü kültürleri var diye..sıkmayan bir sunum yapma planım var yok resimdir müziktir animesidir.. bana işime yarayabilecek bişicekler gönderip ödevimi hazıra konma fikrini gerçekleştirmeme yardımcı olursanız sizi pek çok pek çok severim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 capon yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 samuraylar, ninjalar, sushi ve yakuza. ayrica modifiyeli hondalar ve 600+ cc motorlar ve oncekilerin birlesimi. tokyo drift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 link ver adam foto ver onu bulmayı ben de biliyorum hıh.. hastayım.. yorgunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 burun kanaması gibi bir sorunları vardır.. animelerde hatun gördüklerinde burunlarından kan fışkırır bunların.. her sene burun içi damarları yaktırma operasyonlarına 40 miiyorr dolar harcalar (ki bu 125trilyen yen olarak da söylenebilir) şaka bi yana "Japanese Language and People" diye 7-8bölümlük bi belgesel vardı.. bi de sex ve japonlar gibi bi adı olan bbc belgeseli vardı.. iş görürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 vercem ben sana katana - shinai - manga ıvır zıvır.. götürürsün işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ilk tarihinden gir japonyanın çok kısa herşeyi wikipedia da bulursun zaten. Sonra teknoloji gelişiminden bahset. Sonra yemeklerinden bahset , sonra animelerden bahset yeter o kadar xP hepsi wikipedia da var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 geyşalardan bahset epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sumo güreşinden gir. çok komik güreş resimleri var bulabileceğin google'da falan. tapınaklardan bahset bence. çok etkileyiciler çünkü. birde geyşalar var. animelerden ve mangalardan da bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 isabella bi capona asık oldum die sarkı var onu indir,slaytına fon muziği yap.P eheh tmm doversin sen şimdi gıcık etmeyem yaza saclarımı kim örer sonra....yemeklerinden bahset anam.. al kuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yiyin gari http://www.japaneselifestyle.com.au/culture/culture.html Emeğe saygı +repleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 www.dannychoo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pelive Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 tenks sugababes.. edit:pelivenin account açık kalmış ben isabel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 sempatik bulmadığım tek japon şunu biz yaptık onu biz yaptık hatta şunuda biz yapmıştık diyen takım elbiseli metriks çakması jcv japonudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 fisfise sipeşıl tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Zheld said: sempatik bulmadığım tek japon şunu biz yaptık onu biz yaptık hatta şunuda biz yapmıştık diyen takım elbiseli metriks çakması jcv japonudur ama yapiyor adamlar. sen böyle 6-7 güzel japon hatun koysaydın böyle slayt olarak geçseydi onlar süper über sunum olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar