Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 1111 (I ya bas1yorum Kucuk I harfinde 11111 çikio alla allaaa...neyse) Bone Sen soylediydin de bulamad1m.. XP Turkcede Firewall nasil kapatiliyor??? Bi el at1verin :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Start -> Control Panel -> Network Connections -> ( Bağlantı ) -> Sağ Click -> Properties -> Advanced -> Untick ( Protect my computer and network by limiting or preventing access to this computer from the internet )[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Turkcesi? :P xp i bilmiyorum hiç...ondan ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Başlat -> Ayarlar -> Ağ Bağlantıları -> ( bağlantı ) -> Sağ Tıklama -> Özellikler -> Gelişmiş -> Tikini kaldır ( Bilgisayarımı ve ağımı, engelleyerek veya sınırlayarak, internetten bilgisayarla iletişim için, koru )[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 cok saol sharky ;) thnx[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tiki kaldırdım buna rağmen olmadı ? :([hline]Glance into the blackness hidden beneath your surface And enjoy the suffering, sanity drained in disrespect With such bedevilled faith in good, subsequently trusting evil Next step for mankind will be the last seasons in sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Tiki kaldırdıktan sora restart , yada disconnect , reconnect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 denedim onları herhalde yaşadığım sorun onun yüzünden değil..[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yaşadığın sorun ne ?[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 windows bu baglantının ozelliklerini gosteremiyor.Windows yonetim alt yapısı bilgileri bozulmus olabilir.Bunu duzeltmek icin ,Sistem Geri Yuklemeyi kullanarak daha onceki bir zamana geri donun.Bunu donatılarda bulabilirsiniz yazıyor ozelliklerde gelimis sekmesinde napıcam yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar