Hasektör Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 arkadaşlar merhanba geçen gün bu aletten aldım fakat bir sorunum var. Sorunum,dvd lere lost falan çektim içine altyazıları ile birlikte attm fakat bir türlü altyazı gözükmüyor.Klavuzunda abc.avi abc.sub gibi olucak diyor aynını yaptım abc.avi.abc.srt her türlü altyazıyı desteklemesine rağmen çözemedim bi yardım pls firmware falanda bulamadım Bendeki alet bu linkteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 sub tuşuna bastın dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasektör Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 evet ama bir türlü görmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Selamlar, Bende de aynı ürün var ve altyazı problemim yok.Ayrıca firmware update yaptım. Bu firmware official değil fakat altyazıların soluk gri rengini beyaza çeviriyor ayrıca , altyazı arkasında bulunan yarı şeffaf bandı da kaldırıyor.Fontlar daha okunaklı oluyor. Ekran Görüntüsü Firmware Update Dosyları İki dosya da aynıdır .http://www.savefile.com/files/973582http://rapidshare.com/files/48754959/DVP5160_12.rar.html Güncelleme Yöntemi 1. Rar dosyasında yer alan .bin uzantılı dosyayı çıkartın. 2. *.bin dosyasını bir CD'ye yazın. (Data Disk olacak) CD'nin kapalı olması (yani "finalize disk" " no multisession" seçeneğinin seçilmiş olması) çok önemli. Ayrıca CD'ye herhangi bir isim vermeyiniz. 3. Divx Playerınız çalıştırın ve hazırladığınız CD yi yerleştirin. 4. "Terfi et?" diye soracaktır. Kumandadan Play tuşuna basın. 5. Birkaç saniye sonra playerın kapağı açılacaktır. CD'yi alın ve kapağa kesinlikle müdahale etmeyin. 3 dakika kadar bekleyeceksiniz. Kesinlikle bir tuşa basmayınız veya cihazın güç kaynağını kesmeyiniz. Bu esnada güncelleme yapılmaktadır. Elektrik giderse dua ediniz, servise başvurma ihtimaliniz oldukça yüksektir:) 6. Terfi işlemi tamamlanınca player kendini restart edecektir. Artık istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 7. Bu işlemleri önce resmi güncellemeyle, sonra da resmi olmayanla tekrar etmelisiniz. Tersini yaparsanız, resmi olmayan güncellemeniz devre dışı kalır. Özellikle devre dışı bırakmak istemiyorsanız tabii. Son olarak 5. madde çok önemli - 3 dk falan bekliyorsunuz.Sıkılıp fişi falan çekeyim demeyin. Firmware güncellemesinin bir risk taşıdığını unutmayın, Özellikle yukarıdaki firmwareler official philips sitesinden değildir ve elektrik kesilmesi gibi riskler taşımaktadır.O yüzden dikkatli olunması gerekiyor. Benim kişisel fikrimi soracak olursan ben çok memnunum şu andaki altyazı görünümlerinden. Son olarak uyarımı da yazayım tam olsun ; UYARI Yukarıdaki işlem bir risk taşımaktadır ve uygulanması halinde her türlü sorumluluk kişinin kendisine aittir. Update yöntemi ve bilgiler için kaynak : http://forum.donanimhaber.com/m_14479221/mpage_1/key_/tm.htm Edit : imla vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasektör Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yaw forum patlamıştı dün sanırım bakamadım altyazıyı hallettimde rengi çok dandik aynen bi güncelliyim peki altyazı dışında neyi düzeltiyor fw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ben sadece altyazı fontu , rengi ve arkadaki şeffaf bandın iptali için kullandım, ayrıntıları bir önceki postdaki linkteki adresten okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasektör Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 boot cd sini nasıl yapıcaz yaw nero tanımıyor dosyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar