oper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yau tezkere mi teskere mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hayırlı tezkereler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 2 hafta sonra görüşmek dileğiyle hoşçakalın efem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kolay gelsin tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hayırlı tezkereler silahlı foto çektirip buraya atmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oper gene son bi kez daha yazabildim olayı ile dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 görev izni gibisi yok ya, arada bi almak lazım :D ya arkadaşlar malesef şu ana kadar silahla foto çekilemedim. tarayıcı da yok. askerlik bitince atarım ama o zaman da gereği kalmaz :D yazıcı olduk ama bilgisayarlarda int yok. nerde bedevilik var gelip kıçıma yapışıyo. neyse napalım ya seve ya seve bitecek bu askerlik az kaldı az şafak karanlık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ulan istanbulda askerlik yapıyorsun, yazıcısın, bi de şikayet ediyorsun. Abim sivaasta er olarak uzun dönem yapıyor, geçen 1 saat -32 derecede nöbet tutmuş burun kılları götüne yapışmış fasdasd Geçen yeniköyde vardı adam kapıda nöbet tutuo denize karşı, gelmiş şikayet ediyor. Kafa göz girişicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 batıda askerlik yapıp ta günde 6 saat çapraz nöbete giden benden başka bir bedevi var mı acaba çok merak ediyorum. çok rahatım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 geçmiş olsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 herkes istanbuldasın daha ne istiyon diyo ama, o kadar boktan bi yer ki bura nasıl anlatim... çok dandik bi yerdeyiz. çarşıya çıkacaz, 2.5 saati yola gidiyo en az. geriye de pek bişe kalmıyo zaten, biraz internet, biraz gez, sonra geri dönüş. :( az kaldı az.. şafak 104(tü herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 az kalmış az, ayrıca teskere galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kısa dönem asker olduğum için az değil, daha çok var :D geçip gidiyo işte yav... istanbulda çarşıya çıkmak çok ii dğeil, çok para gidiyo valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hayırlı tezkereler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar