Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo Nasıl Alınır?

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

benim yaptıklarımı yap alırsın rahat misal şuanda bilgisayar başında oturuyorsun hiç kıpırdamadan kıç büyütüyorsun artı kaymaklı ekmek kadayıfı yiyorsun. sonra yatıosn sbaha doğru kalkıosn saat 4-5 de sonra tekrar bişiler yiyip bilgisayara oturuyosn. bunu bir zincir şeklinde tekrarlarsan garanti veriyorum kilo alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 55 kiloyum. ne boyumdan ne de kilomdan şikayetçiyim. tam uygun şekilde her ikisi de. daha fazlasını almaya hiç de niyetim yok.

ama illa ki kilo almak istiyosan hayatındaki ekşın'ı azalt bi kere. bi süre yürüyüşleri azalt, bol bol otur, kitap oku, film izle, film izlerken uyuyakal v.s ne bileyim, bira iç, biranın yanında ekmek ye, bu seanstan sonra da bi paket cips götür işte.

aklıma homer simpson geldi direk. ondan olup çıkma başımıza.
Sosyal ağlarda paylaş

beslenme ciddi iş. sağlıksız yiyerek dengeyi bozarsan, hele ki uzun süre de diyetteyim ben diye devam ettirirsen ciddi problemler çıkabilir mazallah (kabızlık =). en güzeli diyetisyen hatta bir doktor. hormonsal bir bozukluk olabilir.. kanda şeker, hormon dengeleri, gelişme durumu vs bakıp ona göre bir tedavi uygularlar. en basitinden aldığın veya verdiğin kiloyu 2 sene muhafaza etmezsen vücut sürekli eski haline dönmeye çalışır. usturuplu bi şekilde dengeyi bozacaksın. çıtır ekmek arasına nutella, 3 köfteli wopper burger, çift lavaş adana üstüne kunefe, nevizade çıkışı kokoreç de çözüm gibi görünse de sadece göbek yapabilirsin (değişik bünyeler değişik tepki verebiliyor) veya sıkılıp bırakırsan tekrar verip olmuyor yea diye kendini hepten salabilirsin. yani.. doktora git bence. yaptığının garanti bir çözüm olduğunu bilerek, bir kereye mahsus azimle yaparsın. sonra gerisi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...