Jamminglost Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Merhabalar ya ben ultimacıyım ancak okulumu ve sosyal hayatımı bitirdiği için bırakıyorum ancak oyalanabilicegim adam aklı bi online yada bi savaşlı oyun önerebilirmisinis.
synorin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 şimdi önünde birkaç seçenek var... a)Günde 2 tane single player oyun nasıl bitiriliyormuş gör... b)Mutlak sona boyun eğ ve WoW'a başla c)WoW'a başlamak yerine intihar et(Bence en mantıklısı... ne derler 'This makes sense!?!?!':D)
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Madcat said: wow? "okulumu ve sosyal hayatımı bitirdiği için bırakıyorum" bişi ifade ediyo mu delipati? :D
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 eskilerden patlat bi adventure .. şöyle en babalarından ..kafanı kurcalasın dursun :)-D
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Savaşlı derken ne kasteddiğini tam olarak anlıyamadım ama; Crysis ve Half-Life orange pack beni bayağ bir oyalıyor. Özellikle team Fortress II ayrıca ve paketin içindeki Portal oyunuda cabası.
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ben yazdıklarından quest yapmaya vaktinin olmadığı sonucunu çıkardım.Battlefield 2 ve Battlefield 2142 oyuna queste vs ayıracak fazla zamanın yoksa bile gani gani idare eder.
Öne çıkan mesajlar