Jamminglost Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Merhabalar ya ben ultimacıyım ancak okulumu ve sosyal hayatımı bitirdiği için bırakıyorum ancak oyalanabilicegim adam aklı bi online yada bi savaşlı oyun önerebilirmisinis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 wow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 şimdi önünde birkaç seçenek var... a)Günde 2 tane single player oyun nasıl bitiriliyormuş gör... b)Mutlak sona boyun eğ ve WoW'a başla c)WoW'a başlamak yerine intihar et(Bence en mantıklısı... ne derler 'This makes sense!?!?!':D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Madcat said: wow? "okulumu ve sosyal hayatımı bitirdiği için bırakıyorum" bişi ifade ediyo mu delipati? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 eskilerden patlat bi adventure .. şöyle en babalarından ..kafanı kurcalasın dursun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Savaşlı derken ne kasteddiğini tam olarak anlıyamadım ama; Crysis ve Half-Life orange pack beni bayağ bir oyalıyor. Özellikle team Fortress II ayrıca ve paketin içindeki Portal oyunuda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ben yazdıklarından quest yapmaya vaktinin olmadığı sonucunu çıkardım.Battlefield 2 ve Battlefield 2142 oyuna queste vs ayıracak fazla zamanın yoksa bile gani gani idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar