Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PAINTBALL turnuvası (istanbul)

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

lan yeni okuldan arkadaşlarla gittik kuruttu bizi istanbulda yaparsanız bile parkormanda yapmayın ilk 50 kurşundan sonra her 50 kurşun 9.500.000!! resmen kazık oyunu diil harcadığın ve harcıycan parayı düşünüyosun 2 saat heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de gelirim ama tarihi falan söyleyin yani ya uygunsuzsa?
PRawlerın gelmesi için herkes cebinden 2şer milyon versin o da gelsin zavallı bak nasıl bakıyo :/[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi dicem ya o silahlarda nişan aldığın yere gidiyor dimi mermi? ve nişan almak için arpacık felan varmı?
Yani beni en sinirlendiren şey(dürbün kayması oluo bide bende) nişan aldığım yerden sapan mermilerdir feci sinir olurum
Eskiden boncuk silahlarına laser takardım yarım saat deneme yanılma ile laseri ayarlar sonra silikonla sabitlerdim 10 20 atıştan sonra mermi saparsa feci kızar laseri haşrt diye sökerdim yerinden
Sinir bişi yani:) hele laser takmışsın sonra sapmış grr[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...