Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PAINTBALL turnuvası (istanbul)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan yeni okuldan arkadaşlarla gittik kuruttu bizi istanbulda yaparsanız bile parkormanda yapmayın ilk 50 kurşundan sonra her 50 kurşun 9.500.000!! resmen kazık oyunu diil harcadığın ve harcıycan parayı düşünüyosun 2 saat heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
Ben de gelirim ama tarihi falan söyleyin yani ya uygunsuzsa?
PRawlerın gelmesi için herkes cebinden 2şer milyon versin o da gelsin zavallı bak nasıl bakıyo :/[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Mesaj tarihi:
abi bence çok acıyo ondan tırstı:)
Olabilir ehe bende tırstım ama çözümüde yok diil:)
1.Siperden çımıcan ehe
2.Koluna kağıt sarıcan[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
Bişi dicem ya o silahlarda nişan aldığın yere gidiyor dimi mermi? ve nişan almak için arpacık felan varmı?
Yani beni en sinirlendiren şey(dürbün kayması oluo bide bende) nişan aldığım yerden sapan mermilerdir feci sinir olurum
Eskiden boncuk silahlarına laser takardım yarım saat deneme yanılma ile laseri ayarlar sonra silikonla sabitlerdim 10 20 atıştan sonra mermi saparsa feci kızar laseri haşrt diye sökerdim yerinden
Sinir bişi yani:) hele laser takmışsın sonra sapmış grr[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
topu atma hızını ve ruzgarı dusunursen pekte normal tabancayla atmaya benzemio chem.
ona gore yane deli gibi sekio atıcaan yeri hicbi zaman tutturamazsın arpacıktan bakarsan[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Mesaj tarihi:
bak o kötü işte:) rüzgarlımıydı hava?
O kadar büyük toplarda feci sapar yani
Patlamama olayı var bide içimize çok yumuşak bişi giysek heç vurulmucaz o zaman?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
İStanbuldamı?
Ya ama ben yazlıkda oluyorum
Zaten gelicek herkez yazlıkda oluyor!
O zamanda olmasın adam olmaz eylül derim[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
  • Yeni Oluştur...