Dorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ok yetiş cumaya oyna aynı fiyata :P olmadı eylüle gelirsin bi tane daha yapcaz nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ewt istanbulda olması için bi organizatör aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 up up hep yukarıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yannız ist.da olup bunu daha önce yapmış birisi aranıyor. mesela ben düzenlemek isterdim ama nerde yapılır, kaça patlar, vs. hiç bilmiyorum. peki diyelim olucak böle bişi kimler gelmek ister (bi günde 50 milyona yakın parayı gözden çıkartın ama)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben gelırım ve telefonunu bulabılırsem ayarlamayada calısırım ancak paıntball olayı cıddı ıs tam sayı gerekır ve gelıcem deyıp gelmeyen olursa rezıl oluruz.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 18 June 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 estel sende git vallahi heryerden bir noktan gözükür :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: orc_lord, 18 June 2003 22:37 tarihinde demiş ki: estel sende git vallahi heryerden bir noktan gözükür :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* ehehe ilk vurulan estel olur walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 gidilicek yer herhalde ares olur siteside www.arespaintball.com du galiba bürosuda taksimde bi yerdeydi 2 sene önce arklarla bi gittikti ama sonra millet kaçtıydı kaldıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Prawler, 18 June 2003 14:33 tarihinde demiş ki: gidip bowling oynayalım diyom ben[hline] bence de bowling hem daha ucuz hem daha entel işi :P[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 19 June 2003 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hakkaten ciddi ciddi oynamak isteyen varsa (kesin ama belki fln diyil) ben de! desin[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ben dahi![hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ya beyler olmadı gider belgırata yakalamacılık oynarız.Hem masrafsız[hline]Onurum Yaşamımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 BEN KESİNLİKLE GELİRİM! Parayıda alırım annemden! kesin ama! Bu kadar dedikden sonra program yaparsanızda çok kötü bi aksilik çıkarsa çok rezil olurum:D Beni vurmanız zor olucak:) hem küçüğüm hem iyi nişan alırım hemde yeşil kıyafet var(kamuflaj değil yeşil bişi işte) gelirim valla:D[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Valla biz daha önce oynamaya kalkıştık yeterli adam bulmadık ben size şartları söölim Şimdi İstanbul'da Sanırım 3 yer var bu iş için 1-Kilyos Yolu Üzerinde (Ben oraya gittim) 2-Park Orman 3-Zeytinburnu Kapalı Mekan Fiyati : 25 000 000 TL Süresi : 45 Dakika Action Süresi Toplam 2 saat birifinkler dahil Ekipman : Hepsi onlardan Telsiz Ve El bombası yok . Mermi 50 adet bitince 50 tanesi : 5 000 000 TL Oyun Çeşitleri : Sanırım bir kaç tane var.Ctf Base işgal vs. işte Ortak bir tarih seçelim gelecek arkadaş sayısına göre ben rezervasyon yaptırabilirim sorun şu bana önce gelicem deyip sonra gelmemezlik olmas çünkü adam sayısına göre yer ayırtıcam. Adamlar birde bize kıyak yapmıştı eğer arkanızda kimse yoksa sırada bekleyen mermi alıp devam edebilirsiniz felan demişti yane.. Şimdi Gelecek olan arkadaşlar belirtsin ben firmaya tel açıp konuşcam şartları örencem ok..[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 süper hadi senden beklioz bi ekşın:)[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Tamam seni aldım listeye bak sonra piknik olayı gibi yapma gelicem gelemicem felan olmasın bu daha ciddi valla :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Gawain, 19 June 2003 10:05 tarihinde demiş ki: Tamam seni aldım listeye bak sonra piknik olayı gibi yapma gelicem gelemicem felan olmasın bu daha ciddi valla :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Hehe:) yapmam işallah:) ama dagger yada sly one orada olursa ben yokum:P[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 PaintBall Kadro Gawain Chemical WaNTeD son durum bu gelecek olanlar belirtsinler ....[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 BonePart da gelir bence daha erken saat:) gören olmadı daha[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben gelmem :) parası çok[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Chemical, 19 June 2003 11:48 tarihinde demiş ki: said: Gawain, 19 June 2003 10:05 tarihinde demiş ki: Tamam seni aldım listeye bak sonra piknik olayı gibi yapma gelicem gelemicem felan olmasın bu daha ciddi valla :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Hehe:) yapmam işallah:) ama dagger yada sly one orada olursa ben yokum:P[hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum dagger izmirli sly i bilmem :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Prawler, 19 June 2003 12:51 tarihinde demiş ki: ben gelmem :) parası çok[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] seni arada kaynatırız sensiz olmaz :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. EĞER BÖYLE BİR ORGANİZASYON OLURSA BENİ EN BAŞA YAZIN!!!...!!!...!!!...!!!...!!!... :tebrikz:[hline] oo =o= http://www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: rona, 19 June 2003 13:03 tarihinde demiş ki: PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. PAİNTBALL İSTERİZ. EĞER BÖYLE BİR ORGANİZASYON OLURSA BENİ EN BAŞA YAZIN!!!...!!!...!!!...!!!...!!!... :tebrikz:[hline] oo =o= http://www.paticik.com höah adam böle bişey olmazsa ölür heralde[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar