WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oğuz amca galiba paintball şeysi sahibi istanbuldada böle biri yokmu bizde yapak ne güzel imkanlar sağlamış :D istanbulla ilgli topicde sorunun %50 si paraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet paintball isteriz[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hayıırrr paintball çok phalıı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Aa buldum pazardan boncuk tabancası alalım herkezede bi kask/gözlük ayarlıyalım en çok ağacı olan bi bahçede savaşalım:) süper ucuz hemde[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oldu süper bir fikir chemical tebrikler 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 supersin chem su tabancası alalım gözlüğe falanda gerek kalmaz :D cuma gelelimde nası gelecez sabah 5 de trene binsek yetişiriz ?!? bizde yapak şimdi eski konuları okudum oğuz amca kediye birinin telefonunu falan vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben gelirim ayarlanırsa[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 başka birşey yapılsın bence çok pahalı şu paintball[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oğuz amca ile bu konuda konuştuk, istanbulda ares varmış saolsun altuğ beyden rica edecek birazcık indirim yapacak ama çokda bişi beklemeyin sonuçta maliyeti zaten pahalı olan bir sektör attıgınız tabancadaki mermiler euro veya dolar üzerinden geliyor. yani paraya kıyacaksınız ne yazık ki ucuza kapatmamız mümkün diil. ama bunun yanında iyi haberlerde var site admini veya moderatörleri mermi manyaa yapma şansınız doğacak. bol bol hıncınızı çıkarırsınız. ps: yalnız beni vuranı bi daha hiçbi aktiviteye çağırmıcaz, sonra uyarmadın falan demiin, mızıkçılık etmiin. [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 nihehe öğretmenleri falanda çağralım[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 olur mu öyle şey kedi gidip bowling oynayalım diyom ben[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 lol amma özentisiniz...:lol:[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bowling çokmu ucuz[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Eh be karışdı [Bu mesaj Chemical tarafından 18 June 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 en ucuzu, topluca sinemaya gidelim, veya güzel bir şiir dinletisine ne dersiniz[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ahaha adam o kadar çok konuşuyoki nerde ne diyeceğini karıştırdı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sinema olabilir bowling le Paintball un fiyatı karşılaştırılamaz bile[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Ra_d, 18 June 2003 14:39 tarihinde demiş ki: ahaha adam o kadar çok konuşuyoki nerde ne diyeceğini karıştırdı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. puahha he ehem neyse şey oğuz amca süper teklif vermiş ankaraya bütün gün oyna mangal falan 15 mio fazla diil yani ares de öle bi güzellik yaparsa ii olur tabiki ucuz deil ama değer bence bu kadarada yani nerden nereye geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bütün gün oynama 15 milyon olsa gelirim[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 walla o ankaradaki fiyatlar olursa istanbulda ben de gelirim. çok uygun gözüküyo açıkçası. hadi oğuzamca hadi be yap buraya da şööle yanar dönerli turnuva walla süfer olur!![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 en iyisi su tabancasına gıda boyası koyalım:-P[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 galeryada karting d eolabilir aMixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 istanbuldanda azmodai gibi biri çıkıp öncülük etse,herkez peşinden gelicek zate[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Duke_Guybrush, 18 June 2003 16:15 tarihinde demiş ki: walla o ankaradaki fiyatlar olursa istanbulda ben de gelirim. çok uygun gözüküyo açıkçası. hadi oğuzamca hadi be yap buraya da şööle yanar dönerli turnuva walla süfer olur!![hline][i] ok siz bi organize olun tarih felan belli olsun ben konuşçam aresle yannız bizim burası kadar ucuz olmayabilir istanbul. bunun da iki nedeni var; 1. yıllardır bu forumun üyesi olarak bu organizasyonu yaptığım için herkese uysun diye ben de biraz cepten yemeyi göze alarak bu fiyatları çıkarttım. yoksa organizasyon öncesi-esnası-sonrası hazırlık ve çalışmaları da bilseniz "boşver yorulma" felan dersiniz zaten bana ;) 2. kişi başı bazı maliyetlerimizin aynı olmasına karşın istanbul şehrindeki firmaların genel işletme maliyetleri ankaraya göre daha yüksek. dolayısıyla elden gelen yapılır istanbul'da da sizin için ama ne kadar olur onu bilemiyorum ve benimki kadar düşük olur falan diye de söz veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 o zaman biz ankaraya gelelim aynı fiyatı ver :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar