Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PAINTBALL turnuvası (istanbul)

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

oğuz amca ile bu konuda konuştuk, istanbulda ares varmış saolsun altuğ beyden rica edecek birazcık indirim yapacak ama çokda bişi beklemeyin sonuçta maliyeti zaten pahalı olan bir sektör attıgınız tabancadaki mermiler euro veya dolar üzerinden geliyor. yani paraya kıyacaksınız ne yazık ki ucuza kapatmamız mümkün diil. ama bunun yanında iyi haberlerde var site admini veya moderatörleri mermi manyaa yapma şansınız doğacak. bol bol hıncınızı çıkarırsınız.

ps: yalnız beni vuranı bi daha hiçbi aktiviteye çağırmıcaz, sonra uyarmadın falan demiin, mızıkçılık etmiin. [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 18 June 2003 14:39 tarihinde demiş ki:
ahaha adam o kadar çok konuşuyoki nerde ne diyeceğini karıştırdı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.

puahha

he ehem neyse şey
oğuz amca süper teklif vermiş ankaraya bütün gün oyna mangal falan 15 mio fazla diil yani ares de öle bi güzellik yaparsa ii olur tabiki ucuz deil ama değer bence bu kadarada
yani nerden nereye geliyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 18 June 2003 16:15 tarihinde demiş ki:
walla o ankaradaki fiyatlar olursa istanbulda ben de gelirim. çok uygun gözüküyo açıkçası. hadi oğuzamca hadi be yap buraya da şööle yanar dönerli turnuva walla süfer olur!![hline][i]

ok siz bi organize olun tarih felan belli olsun ben konuşçam aresle yannız bizim burası kadar ucuz olmayabilir istanbul. bunun da iki nedeni var;

1. yıllardır bu forumun üyesi olarak bu organizasyonu yaptığım için herkese uysun diye ben de biraz cepten yemeyi göze alarak bu fiyatları çıkarttım. yoksa organizasyon öncesi-esnası-sonrası hazırlık ve çalışmaları da bilseniz "boşver yorulma" felan dersiniz zaten bana ;)

2. kişi başı bazı maliyetlerimizin aynı olmasına karşın istanbul şehrindeki firmaların genel işletme maliyetleri ankaraya göre daha yüksek.

dolayısıyla elden gelen yapılır istanbul'da da sizin için ama ne kadar olur onu bilemiyorum ve benimki kadar düşük olur falan diye de söz veremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...