Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter ve Pet olayı...


Farinal

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim bi 20 küsür tauren olcak arada oynayayım diye kasayım diye düşünüyorum ancak kendisi pek bi sefil durumda ne parası ne bowu ne bişiyi var düzgün bi iki üç parça fang armoru var ama toplamda sefil bişi yani :D

Pet olarakda düzgün bi wolf vardı bayadır oynadığım ama hatırladığım kadarıyla onu bırakıp başka bişiler almıştım falna karışık yani. şimdi şu peti almayı koydum kafama:

http://thottbot.com/?peta=Fire%20Breath

Ancak bunu ben aldığım zaman çok güçsüz olarak yanımda dolaştırınca ne olur? Yani hemen ölür mü? Çabuk level atlar mı? Anlayacağınız tamamen cahilim bu konuda biraz bilgi istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonhawklar oyunda benim bildiğim kadarıyla sadece blood elf başlangıç bölgesinde bulunuolar, düşük level olarak. Onun dışında sadece Shadowmoon Valleyde ve Tempest Keepde yaşıolar. Ama dragonhawkları en azından 67-68de Shadowmoona gidene kadar unutman gerek. Çünkü düşük level olanların hepsi -caster- statlara sahip. Bunun anlamı diğer pet familyalarına göre daha düşük statlara ve senin bi işine yaramayacak daha fazla intellecte sahipler. Petopia'da bununla ilgili bi yazı da var, istersen onu okuyabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi düşük levelda bile illa *özel* bişeyler istiosan; Thousand Needlesda Arikara die bi windserpent var. Questle ortaya çıkarılıo. Onu aldığında, çağırışında veya mounttan fln indiğinde her yeniden ortaya çıkışında "puff" die dumanlar içinden çıkıo. Ve sadece sen diğil çevredekiler de bunu görebilio. Yani böyleydi, son patchle vs. değiştirdiler mi bilmiorum.

Bi de Blades Edge Mountainsde her çağırışında farklı renkle gelen ravagerlar vardı.:)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...