Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artisan la ilgili Bir kac Soru

Dethatt

Öne çıkan mesajlar

merak ettigim bir kac yer var. oncelikle general crafting exp cok zor kazanılıyo. bunu kazanmak ıcın nasıl bi yol izlemeliyim. sanırım ben uzun yolu sectim :) surveying ve engineer kastım domestic ve business a hic dokunmadım :) zaten engineer ında IV u dolmadı. simdi su publıc crafting yapılarından kurup burdan general crafting exp kazanabilirmiyim? bıraz detaylı anlatırsanız sevinirim.

ayrıca yaptıgım ıtem ların kalıtelı olması ıcın nerede hangı maden i kullanmalıyım bunların yazdıgı bı kaynak varmı.

simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Artisan Rehberi

Her türlü bilgi yazıyor.[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy

Mastered Professions :
Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Musician / Image Designer / Medic / Doctor
(14 Total)
Sıradaki : Teras Kasi ..

[Bu mesaj Popeye tarafından 20 January 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

DEEDLER ortalama 450- 500 xp verir general crafting için en iyisidir, hep yap kendine koy böylece kaynak elde edersin
sonra her deed 450-500xp hesabı ile yaklaşık 50 harvester yapınca survey dışındaki tüm xpin dolar

önce bi tane wind yap 1-2 gün onda energy topla sonra mineralleri koymaya başla 4 günde falan yeterli resource toplar ve master artisan olursun

bu arada gerekli deedleri yaptiktan sonrakiler practice yap daha fazla xp verir yada bazzarda düşük fiyatla sat böylece harvester maintenance için kaynak olur sana

bir artisan termianllerden misison al başka bir shuutle port olan kente git orada bu görevi tamamla ve geri gön ortalama 1500 kazanırsın gidiş dönüş bilet sana en ucuz olan yerle başla oradada misison al böylece 2 defa para kazanırsın[signature][hline]"Time is limited, my limit is my time"
Sosyal ağlarda paylaş

bu konu 5 6 baslik assagida artisan rehberi die var azcik zahmet edip oraya baksan daha kolay olmazmi. ustelik gayet de iyi bi rehber.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

:lol: popeye ne elleşiyon :p[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy

Mastered Professions :
Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Musician / Image Designer / Medic / Doctor
(14 Total)

Sosyal ağlarda paylaş

Bi bağ kuriim kendime, yakında ws kasmaya başlayacam da, ws için gereken madenler neler? Nasılsa herkes tembelliğe alıştı, ben de tembelleşiim bari. :-P

Ona göre harvester kurmaya başlıcam da. Oyuna başlayalı 7-8 ay oluyo nerdeyse, ilk harvesterimi yeni dikcem. :)[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter, Teras Kasi Warrior
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stream, 20 January 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
:lol: popeye ne elleşiyon :p

Ogo, ne dion, kim neyi ellio? Popeye'ın mesajı bile yok topicde...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter, Teras Kasi Warrior
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

boşver sen takma kafana :)
ikinci mesajımı değiştirmişte linki ona dedim[signature][hline]Ogoed in Eclipse Galaxy

Mastered Professions :
(14 Total)

Sosyal ağlarda paylaş

o rehberi okudumda ben bıraz daha detayları merak ettigim icin actım bu topıc ı. Deed ler baya bı resource ıstıyo. benım merak ettıgım konu craft yaparken kullandıgım resource ların neyıne dıkkat etmelıyım tabıkı $emalra bakıcamda onun dısında urettıgımın kalıtelı olması ıcın kaynaklarda nelere dıkkat etmelıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

urettigin mallarin kaliteli olabilmesi icin her source un kendine gore degeri var oq ma sr .... gibi bunlarin degerlerinin yuksek olmasi lazim ama artisanda bole bisi yok her maden kullanabilirsin. armorsmith in kullandigi madenlerde bakmasi gereken kalitelerle weaponsmithin kinde ufak bazi farkliliklar var ve digerlerindede bunun detaylarina bakmak icin soe foruma git orada mesleklere gore forumlar oradan bayaa detayli bilgi toplayabilirsin yada swgcraft.com gibi gusel adreslerdenede detayli bilgi toplayabilirsin yani artisnai bitir sona hangi meslegi sececeksen ona gore o meslegin ihtiyac duydugumadenleri ve kalitede neye dikkat ettiklerine bak derim. obur turlu o meslek le ilgili bi rehber yazmak gerekir ki uzun is yazan arkadaslara hala hayret ve buyuk saygi duyuyorum. ama istersen hazirari yukarida bahsettigim yerlerde var tum detaylari ile[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...