Anason Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 set tactics 1100 yaziyorsun.help yazarsan zaten komutlar,skill isimleri cikiyor karsina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 anason test'e bi gir istersen, baya değişmiş sanırım. yok öyle şeyler. bi kaç gate var, istediğine girip istediğin professionın klasik templateine sahip oluyosun ama öyle komutla editleme yok. en azından ben bulamadım.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 benim bahsettigim komutlar yeni pub dan once cikan test center larda geciyor.bu test sosaria ne ayak bende anlamadim gate lerle template felan sectiriyor adama ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar