Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Scrolls

margo

Öne çıkan mesajlar

Sayın alan yöneticiler, bliyorum ki oyuna dayalı bir çok konuda pratik bilgiler almak için bizleri ultimatr sitesine yönlendiriyorsunuz. Ama takdir edersinizki ordaki bir takım bilgiler eski kaldı.
Mesela orda Gm anatomy ve Gm healer olduğunuzda 80 hit point heal edilebiliceği yazıyor. Bir çok sayfa araştırdım bugün ve buna uo nun kendi sayfasıda dahil, bu skiller power scroll'lar ile 120 olduğunda durumda ne gibi deişiklikler oluyor bulamadım. Bunun gibi diğer skillerde 120 nin etkisi nedir acaba tam olarak. Mesela mage i anladım, çünkü gm olunca bile 8. level büyülerde fizzle olma ihtimali çok yüksek, legendry olması başaralı yapılma ihtimalini yükseltiyor. Ama mesela gm tactic %150 damage bonus verirken, 120 tactic %180 mi bonus veriyor acaba söyler misiniz???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
brainprothesis, 26 August 2003 17:47 tarihinde demiş ki:
120 sw de sadece vurma ihtimalini artırıyor bu durumda. 120 tct yapmak daha akla yatkın geldi bana.. peki 120 musicianship yaptığımızda 100den farkı ne olur?[hline]thanx eru! you're great!

Tek basina musicianship anca barlarda sarkici olursun :) peace ve provo secersen bunlarin % oranini artiriyor basari ihtimalin artiyo kisaca bilidigim kadariyla
Sosyal ağlarda paylaş

Tactics in bonusu baya yüksek bütün wariror lar 120 yapıyo bi bildikleri wardır :)
Bide skillinin yüksek olması(sw vs..) sana gelen melee ve ranged attacklarda karşı tarafın misslemesine büyük etkisi vardır. Attacker+50/(Defender+50)x2= Vurma şansı % olarak. A ve D combat skilleri parry falan değil. Dci lerde gelince zaten düşük bir % kalır.
Music 100+ oldugunda provo, peace ve discordance ta başarılı olma şansını artırıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
çok teşekkür ederim beggie.. hala emin değilim sw ps'si mi alsam tct'mi.. ee bir de şu sorun var tabi; şuan sw:97 tct:100 sw çok zor kazanıyorum.. diyelim paraya kıyıp 120sw scrollu aldım.. hiçbiryerde 100den sonra nasıl arttırılacağı yazmıyor. imkansız gibi olmalı 120 yapmak.. tct veya sw yüzden sonra nerelerde kasılır? vee 120 tct veya 120 sw ps'ları ortalama kaç gpdir? böyle işte...[hline]thanx eru! you're great!
Sosyal ağlarda paylaş

skillerini powerscrollicaksan önce swordsmanship i scrollamanı tavsiye ederim.biliyosunki vuramadık tan sonra istediğin kadar bonusun olsun boşa.100 den sonra rotting corpse lerde çalışman lazım.ant lion da skill gain veriyor ama daha yavaş fakat daha tehlikesiz.115-117 ye kadar rotting iyi gain veriyor fakat ondan sonra çok yavaşlıyor.ordan sonra nerde çalışıcan bende bilmiyorum :) ama araştırırız öğreniriz.
Sosyal ağlarda paylaş

müzik içinde provocation dan başka skilin yoksa bence ps kullanma.en azından ben kullanmadım sadece provocation scrollu kullandım.gerçi bayağı pahalılaştı bu doom hedesi yüzünden provocation scroll lar.ha eğer peace making de var bende diyorsan genel bonusu ve skill cap ekonomisi yüzünden müzik en uygunu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha kolay para :) evet çok güzel bi bakış açısıymış bu da.. pek sefdim.. çok keyiflendim şimdi
benim onu 105 yapmam epey zaman alır nasılsa... bu arada rotting corpse'lar çok fena harcıyo beni :) birini kesmek için 5-10 dk uğraşıyorum ama sw veriyo sahiden.. bu gece gm olsa, yarın da 5lik sw ps'u aramaya başlarım.. satan varsa talibim :)[hline]thanx eru! you're great!
Sosyal ağlarda paylaş

Tactics bence daha mantıklı. Ayrıca hiç rot la falan uğraşma stam regen 4 70 phisical 70 fire yap git drag kes. hem loot u iyi hemde deli skill veriyo 100 e kadar. 100+ bilemiyorum hiç warrior ım yok 100+ :)
dmg dealer diyosan zaten tactics şart.[hline]Beggie The King
Sosyal ağlarda paylaş

tanrım dooru yolu bulmam için bana ışık tut! önümü göremiorm.. bana da tct daha bi güzel geliyo biriki vuruşta sermek için fln.. ama ne kadar fark olucak nası hesaplanır bilmiyorum. mesela 100 tct ile bi vuruşta 20hp aldığım çim adamdan 120 tct ile kaç hp alırım kestiremiyorum.. yardımlarınız için çok teşekkürler.[hline]thanx eru! you're great!
Sosyal ağlarda paylaş

bak o zaman giriyorsun test center a tactic 100 yapıyorsun sonrada 120 yapıyorsun aradaki farkı görüyorsun.hadi ben yaptım senin için işte sonuçlar ;
elde dagger ;
anatomy 100
tactic 100
damage in 23-26

anatomy 100
tactic 120
damage in 24-27

bunun haricinde tatmin olmazsan yaratıklara dalarsın bu tactic değerleriyle.ben şu ana kadar tactic i silah skilinden yüksek bi insan görmedim zaten görsemde gülerdim heralde.eğer siz rastladıysanız böyle ünlü bir simaya uo.com dan bi link atarsanız çok güzel olur hepimiz bakarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Simdi arkadas olay sole cereyan edıo :
1 skıll maksımum 100 oluo ornegın SW : 100

Eee osıde zaten mıllet dolu 100 sw osıu deısıklık yapalım oyun canlansın mılletde rahatlkasın deyü naptıı ?

scrool getırdıkı mıllet bu scrolları alsın ve skıllerını 100 maksımumla sınırlamasın..1

100 SW var sende gıttın 115 sdw scrool aldın ..Noldu ?

sw nın cıkabılecegı maksımum skıll cap 115 oldu.ee? sende sw 100 napıosun sımdı ? sw kasmaya devam edıosun bı sure sonra sw oluo 115...

anlatabıldıysem ne mutlu bana

camii aya basarılar...[signature][hline]avatar nasıl yerlestirebilirim buraya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...