Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild arıyorum...


Rondar

Öne çıkan mesajlar

Pre TBC raid instance tecrübelerim
Ony,MC,AQ,ZG,BWL,Naxx
TBC sonrası raid instance tecrübelerim
KZ,Gruul,Mag,SSC,TK,ZA

Armory linkim:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Executus&n=Rondar


MH attuneum ve şu anda BT attune olmam için sadece winterchill'i kesmem gerekiyor onuda muhtemelen bu pazar kesiyorum. Şu anda serverımın en iyi ikinci horde guildindeyim ve isveçli olmayan birinin girebileceği en iyi horde guildindeyim(1. si tamamen isveçli). Guild'im 2 günde MH de 3 tane boss kesti geçen hafta. Ayrıca BT ye ilk raid de ilk boss indi. Şu anda geri kalanı attune etmeye çalışıyorlar ve muhtemelen bende pazar günü BT attune olacağım. Yeni guild aramamım nedeni ise mevcut guildimde raider mertebesine ulaşamam. Yeteri kadar aktif rogue olduğundan beni bir türlü raider a yükseltmiyorlar bu yüzden raidlerde önceliğim yok haliyle çok raid yapamıyorum. Rogue class leaderım benim çok raid yapmak istediğimi bildiğinden eğer guildimi değiştirirsem şaşırmayacağını ama bunu tercih etmediğini söyledi.


Hyjal veya BT yapan ve 2 hafta sonra disband olmayacak bir guild arıyorum. Classımı iyi oynadığımı düşünüyorum. Zaten şu anki guildime alınışımda tek neden buydu açıkçası. Executus serverında eski ve serverın en iyi guildlerindeki bir çok oyuncu tarafından tanınmış bir rogue olduğumu söyleyebilirim.

Mount olarak netherdrake kullanıyorum. Raidlerde öldüğüm zamanlar dahil raid sonunda tüm raidin ortalaması olarak minimum 1000 dps görüyorum. 1200 dps civarlarında dolaşıyorum doğru bir grupla. Specim 15/41/5 Combat Dagger. Raidlerden önce mutlaka her türlü consumable ve poisonlarımla tamamen hazır bir şekilde bekliyor oluyorum. Hafta içi pazartesi ve perşembe günleri server saatiyle 20.30 dan sonra oynayabiliyorum master derslerimden dolayı. Geri kalan günlerde bir sıkıntı yok her zaman oynayabiliyorum. Rondar dışında şu anda lvl 60 olan ve kasmaya devam ettiğim bir hunterım var ancak çok vakit ayıramıyorum(tbc çıktığında açtım şu anda lvl 60). Rondar için herb toplamak ve repairlar için para kasmak alıyor çoğu boş zamanımı oyunda.

Tamamen Türk guildi olacak diye bir beklentim yok. Herhangi birşey olabilir. İspanyol guildi bile olur ispanyolcada biliyorum :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...