Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 güzel :) en sondakinde tırsmadım ama olsun :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 adresin isminden çaymıştım zaten :P Goyk diye isim mi olurmuş... hıh... Bi daha tüm hepsine böle diyerek tıklıycam :P Nasıl olsa fake olduğunun artık suyu çıktı.. -Bu linktede var bişi.. (tüüü...Tırstım be..Müzik dinliyordum bide :p)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 böagh[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ööhhk[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 o sajad ali kalpten goturuodu beni sakin sakin bakarken hiç beklemedigim bir anda o tipi gorunce kalbim durdu[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar