Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazara özel VTM campaign.

mountaindew

Öne çıkan mesajlar

Oldukça Gothic ve biraz hüzünlü bir havası var...
Felsefi mi oldu ne?
Aslında tam anlamı ile karanlık bir şehir şu an için söylediğim gibi Gothic temaları,hüzünü taşıyor ve yansıtıyor...
Karakterlerinizin Güçlerini hesaba kattım ve oldukça eğleneceğimizi umuyorum...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta..
Sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Androner, 18 January 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
yaw, kaptırdım ben de, clanları okuyorum. detaylı bilgi bulabileceğim bir site var mı?

Duruma göre Emir kulunu oynuyabilirsen Assamite dene derim, ama illada emir kulu assamite olcen diye kural yok Assamite ların üç sınıfı var:

1- Warrior: Savaşçı, suikastçi olarak takılıyorlar ama emir almak gerektiren askerlil işleride yapmak zorunda kaldıkları oluyor ayuunun karakterinin örneğinde olduğu gibi.

2- Vizier: Bu vatandaşlar klanın bilge danışman ve araştırmacıları olii.

3- Sorceror/ess: Tahmin ettiğimiz gibi vampirlerin Tremere dan önce gelen Thamutaurgy kullanıcıları.

[Bu mesaj mountaindew tarafından 19 January 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Androner, 19 January 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
ben açıkcası, tremere oynamak istiyorum. bütün klanlar içinde ilgimi en çok çeken onlar oldu. assemite da kalmadığına göre rahat rahat oynayabilirim sanırım.

Hmmm Lasombra, Malkavian ve Tremere, ve allahım bana sabir ver Old clan Brujah.

Hayırlısı diyim ne diyim.

Bu arada fırat the st kardaş bundan sonra oyuna getireceğin adamları da direk kanki başlatmazsan sevinirim.

Bu arada Tremere olarak Assamite ların baş kentine düşmek akıllıca olur mu bilmem.

Oynatması zor olur çünki direk hedef olarak başlarsın.

[Bu mesaj mountaindew tarafından 19 January 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ok başlıyalım benim kanımı üç ayrı akşam da içersen hiç sorun olmaz.

Tremere la assamite cennetinde kanki olmak harbiden yılın fikri.

Şu an pesimde sadece bir tane var bi de adamları kızdırırsam peşimdekini halletsem bile normalde peşimi bırakma ihtimalleri olmasına rağmen bırakmazlar.

[Bu mesaj mountaindew tarafından 19 January 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kanka derken kan içmekle ilgili bir şey düşünmemiştim. :)
ben vampir kanı içmek istemiyorum, eski mage günlerime dönmeye çalışan bir vampir olmayı düşünüyorum, tekrardan güneşi görmeyi istiyorum (gerçekten). vampir olmamdan gelen kısıtlamaların ortadan kalkmasını istiyorum.

böyle bir ana fikri var karakterin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...