Maafiaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ıyı ıyı dort gozle beklıorum oyunu yafff [Bu mesaj Maafiaa tarafından 02 Mart 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 off bende tobe calısmaz o da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bugün aldım Red Storm abartmış gerçekten de :) Henüz çok oynayamadım ama biraz daha zorlaşmış gibi geldi oyun. Ayrıca iyi bir sistem gerektiriyor, ben GF2 MX400ümle detayları oldukça düşürmek zorunda kaldım, yine de fps 20lerde geziniyor[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 splinter cell oynadın mı? o nası çalışmıştı sende kıyaslayabilir misin?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 abi biri benle unreal oynicak mı ya pls[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Splinter Cell i bitirdim bence herkes oynamalı oynatmalı :) Onda da yavaşlamalar yaşıyordum ama yoğun aksiyon içermediği için grafikleri çok kısmamıştım Raven Shield makinayı Splinter'dan daha fazla zorluyor diyebilirim. Çünkü daha geniş alan ve daha çok karakter var[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Şimdi oyunların readme'lerine baktım Recommended Specs i aktarayım Splinter Cell Recommended Configuration: 1000 MHz Pentium III or AMD Athlon or better 256 MBytes RAM or better DirectX 9 64 MBytes video card DirectX 9 compatible sound card with surround system 8x speed CD/DVD-ROM drive 2,1 GB Hard Drive Space Raven Shield Recommended Configuration: Win 98/ME/2000/XP Only DirectX 9.0 1.2 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent 256 MB RAM 128MB DirectX 9.0 compatible graphics card DirectX 9.0 compatible sound device CD-ROM/DVD-ROM 16x or faster (not recommended for use with CD-RW drives) 2 GB hard drive space benim sistemim Celeron 900, 512 MB RAM, 64 MB GF2 MX400[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 En az bir p4 2ghz lazım birde g-force 3 64mb ram 512 ram ile bile takılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar