Olivies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Uyumadan en az 2 saat once son sigarani icmis olman gerekiyor diye biliyorum. cunku %80 sigara faktoru var malesef
malik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ov bravo.doğru olabilir bu. ama bunu da yapmam zor , yani yatış sigarası diye bir kavram var ben de =)
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şu konu bi hortlasın. yeter lan. adam gibi çare verin horlamaya.
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yatmaya yakin alkol alma, ve ne olursa olsun sirt ustu yatma. Veya ev arkadaslarina kulak tikaci hediye et yilbasi icin.
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ben sigara sayısını çok fazla azalttım ve horlamıyor gibiyim . horluyorsam şikayet gelirdi.ya da eskisi kadar yüksek sesle olmuyor.
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 PeriTh said: yatmaya yakin alkol alma, ve ne olursa olsun sirt ustu yatma. Veya ev arkadaslarina kulak tikaci hediye et yilbasi icin. Hiç biri işe yaramıyo inan. =/ Her gece babamın horlaması yüzünden annem yanıma geliyo uyumaya deliricem sdfgh
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tıbbi olarak sebebler- çözüm yolları. Eğer işe yaramazsa, Visitors'u beklemekten başka çare yok.. Horlamanın Sebebleri- 1-şişmanlık ve kilo; en büyük sebebtir, kilo verin 2-tok karınla yatmak- Yatmadan 3-4 saat önce yemeyi kesin, hafif sıvı tarzı tüketim yapabilirsiniz. 3-Burnu ağza bağlayan kanalda bulunan bir et beni; ameliyatla alınabilir.. 4-uyuma tarzı, yüzünüz üste gelsin, sırt üstü yatmayın. 5-Sigara bazı insanlarda etkileyebilir, sigarayı azaltın, ve son olarak yatmadan 10-15 dk önce pencereleri açıp havalandırın odayı ki taze O2 ile dolsun ortam.
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Reflu : bogazi tahris ettigi ve balgam yaptigi icin Disler : reflu ile ayni sebepten. temiz agiz sart. Burun etinin kontrolsuz buyumesi : Burun eti lazim bisey, alinmiyor, sadece kucultuluyor. Geniz eti ile karistirilmasin. Bunlari da ben ekleyeyim.
Öne çıkan mesajlar