Olivies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Uyumadan en az 2 saat once son sigarani icmis olman gerekiyor diye biliyorum. cunku %80 sigara faktoru var malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ov bravo.doğru olabilir bu. ama bunu da yapmam zor , yani yatış sigarası diye bir kavram var ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şu konu bi hortlasın. yeter lan. adam gibi çare verin horlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yatmaya yakin alkol alma, ve ne olursa olsun sirt ustu yatma. Veya ev arkadaslarina kulak tikaci hediye et yilbasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ben sigara sayısını çok fazla azalttım ve horlamıyor gibiyim . horluyorsam şikayet gelirdi.ya da eskisi kadar yüksek sesle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 PeriTh said: yatmaya yakin alkol alma, ve ne olursa olsun sirt ustu yatma. Veya ev arkadaslarina kulak tikaci hediye et yilbasi icin. Hiç biri işe yaramıyo inan. =/ Her gece babamın horlaması yüzünden annem yanıma geliyo uyumaya deliricem sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tıbbi olarak sebebler- çözüm yolları. Eğer işe yaramazsa, Visitors'u beklemekten başka çare yok.. Horlamanın Sebebleri- 1-şişmanlık ve kilo; en büyük sebebtir, kilo verin 2-tok karınla yatmak- Yatmadan 3-4 saat önce yemeyi kesin, hafif sıvı tarzı tüketim yapabilirsiniz. 3-Burnu ağza bağlayan kanalda bulunan bir et beni; ameliyatla alınabilir.. 4-uyuma tarzı, yüzünüz üste gelsin, sırt üstü yatmayın. 5-Sigara bazı insanlarda etkileyebilir, sigarayı azaltın, ve son olarak yatmadan 10-15 dk önce pencereleri açıp havalandırın odayı ki taze O2 ile dolsun ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Reflu : bogazi tahris ettigi ve balgam yaptigi icin Disler : reflu ile ayni sebepten. temiz agiz sart. Burun etinin kontrolsuz buyumesi : Burun eti lazim bisey, alinmiyor, sadece kucultuluyor. Geniz eti ile karistirilmasin. Bunlari da ben ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar