Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Click Problemi!...

Pakize

Öne çıkan mesajlar

Aha.. gerçetken bunu nasıl izah edeceğimi bilemiyorum ve tek umudum bu problemi başka birisininde hakikatten yaşadğını bilmem ve tek sorun ben olmadıgımı anlamak yardım almak istiyorum!..

peki nedir Bu click problemi?..

trien olurken , kuş'la giderken veya BG sıraları alırken veya Karazhan içerisinde ki 2 tamircidede tamir olmaya çalışırken!. yaptığım işlemin algılanmaması veya 3425346 deneme sonrası algılaması..

mesela kuşçuya tıklıyorum uçacağım yerler gözüküyor fakat bastıgımda kabul etmiyor! fare çalısıyor normalde onu sakın demeyin herşeyi normal işlemleri mi vs hiç bir prblem çıkmadan yapiyorum fakat bg sırasındada her hangi bir bg'ye sıra almak istediğim zaman join yaptıgımda tek seferde sıra alamıyorum tekrar 4345345 kere falan aynı şekilde sıra almayı denedikten sonra sıraya girme şansını elde edebiliyorum ve karazhan içerisindeki tamircilerle normal bi şekilde konusup satışımı yapabiliyorum fakat tamir olmak istediğimde tamir ya hiç yapmıyor yada orada daha çok tiriylon kez falan tamir ikonuna basmam lazım ki IF'e gidip gelmem daha kısa sürer tamir ediyor veya etmiyor.. ( karazhan'a revered'im rep'den değil )

yani anlamadığım bu bug mı? veya nedir bilmiyorum fakat 1 aydır böyle ilginç bi problem ile karşı karşıyayım nasıl çözülür veya yaşayan var mı yardım edebilecek var mı artık canıma Tak etttiii!
Sosyal ağlarda paylaş

İlk başta bende bu tarz bir sorun çok nadir oluyor sürekli değil bunu söylemek isterim. 2.3 patchinden sonra oyunda çok garip sorunlar alıyorum bu bahsettiğin olay 3-5 kere falan yaşadım benim sürekli yaşadığım sorun ise; bazen esc tuşu görevini görmüyor ve karakterim ability kullanmadan normal vuruşlarını yapmıyor. Bu o kadar sinir bozucu oluyor ki, stormstrike vuruyorum cd dolana kadar boş boş duruyor karakter vs vs bana göre son patchden sonra(büyük ihtimal addonlardan dolayı) oyun dengesizleşti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...