nocom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 319. dönem yedek subay aday adayıyım :) pazartesi günü yerim belli olacak ve en geç çarşamba 17:00 a kadar teslim olmam lazım. çok feci bir problemim var :( uyku ... 7-8 senedir gece 12 den önce yattığımı pek hatırlamıyorum. askerde napacam bilmiyorum, hafif tırsıyorum bu uyku yüzünden :S uyku hapı kullanmama izin verirlermi, yada ne yapmam lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 4 5 gun sonra düzene alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ben de 319. döneme gidiyorum.. şimdiden uykularım kaçtı diyor falan sandıydım.. değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dasaaa said: ben de 319. döneme gidiyorum.. şimdiden uykularım kaçtı diyor falan sandıydım.. değilmiş dasa belki aynı yere düşeriz :] hardter umarım düzelir yoksa kabus dolu geceler beni bekliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dasaaa gitmiyo ama askere =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yanlış anlamışım :( normal karşılayın, 4-5 gün kaldı ... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 abimde 300+. dönem yedek subay olarak gitmişti diyodu ki ilk günler bi sağa götürüyolar 1 saat bekliyosun sonra başka bi yere götürüyolar orda 1 saat bekliyosun bütün gün böyle geçiyo (bazı işlemleri yaptırmak için de ne olduğunu hatılamıyorum) yoruluyosun gece rahat uyuyosun diyodu :) ilk günler böyle yani sonrada alışırsın ayrıca bu dediklerim küçükyalı istanbul'da gerçekleşmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 düzelir düzelir arkadasımın teki acemiligi bitirip 1 haftalıgına gelmişti adamla oturuyoruz saat 9 abi benım uykum geldi ya dıyordu düşün :D kazasız belasız bitsinde gerisi önemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 merak etme, yapacağın eğitimden sonra ayakta duracak halin kalmayacak pek, yattıgın gibi uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aquila said: dasaaa gitmiyo ama askere =(. evet gitmiyorum! ^_^neyse ki.. masterdan atılmazsam seneye de yok asker.. sonrasına allah kerim.. belki doktorya falan giderim asker yerine gidenlere allah kolaylık versin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 1-2 gün uyuyamazsın 6 da kaldırırlar sonra sabah sporu vs derken aksam 10 olunca bayılır gidersin euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bu arada bosa ilac goturme. Tum ilacları topluyorlar.Ilac lazım olursa revirciden istiyorsun. İntahara karsı onlem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ilaç götürebiliyoz yav. ama bazıları için rapor gerkeiyomus. ben tylolhot götürecem bi kaç tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tylol hot kanser mi ne yapıyo söylentileri vardı bir ara ama :) Kanseri sallmış ta olabilirim de yan etkileri cartı curtu çok diye dolaşıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Her türlü ilaç yasak, eğer raporun varsa bile revir e teslim ediyorsun onlar sana veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben de gidiyorum çarş. gunu ama durumum seninkinden kötü sayılır.. gece 3'ten once yatamıyorum bikac haftadır.. simdi askerlik de yaklastı.. uykum gelmiyor bi turlu =).. gittikten sonraki bi iki gun icinde alısacagımıza inanıyorum ama gitmeden alısabilseydik hos olurdu sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yatma değil ama kalkma sorunum olmayacak. istediğim saatte kalakabiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dasaa gitmiyo daşşaaa mı gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 319 donem askere giden iki arkadasım var ikiside 5ten once uyumuoo yazık olucak bu gençlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 benim abim de 319. döneme gidii =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ilk geceden alışırsın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar