nocom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 319. dönem yedek subay aday adayıyım :) pazartesi günü yerim belli olacak ve en geç çarşamba 17:00 a kadar teslim olmam lazım. çok feci bir problemim var :( uyku ... 7-8 senedir gece 12 den önce yattığımı pek hatırlamıyorum. askerde napacam bilmiyorum, hafif tırsıyorum bu uyku yüzünden :S uyku hapı kullanmama izin verirlermi, yada ne yapmam lazım :S
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ben de 319. döneme gidiyorum.. şimdiden uykularım kaçtı diyor falan sandıydım.. değilmiş
nocom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dasaaa said: ben de 319. döneme gidiyorum.. şimdiden uykularım kaçtı diyor falan sandıydım.. değilmiş dasa belki aynı yere düşeriz :] hardter umarım düzelir yoksa kabus dolu geceler beni bekliyor :(
nocom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yanlış anlamışım :( normal karşılayın, 4-5 gün kaldı ... 8-)
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 abimde 300+. dönem yedek subay olarak gitmişti diyodu ki ilk günler bi sağa götürüyolar 1 saat bekliyosun sonra başka bi yere götürüyolar orda 1 saat bekliyosun bütün gün böyle geçiyo (bazı işlemleri yaptırmak için de ne olduğunu hatılamıyorum) yoruluyosun gece rahat uyuyosun diyodu :) ilk günler böyle yani sonrada alışırsın ayrıca bu dediklerim küçükyalı istanbul'da gerçekleşmiştir
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 düzelir düzelir arkadasımın teki acemiligi bitirip 1 haftalıgına gelmişti adamla oturuyoruz saat 9 abi benım uykum geldi ya dıyordu düşün :D kazasız belasız bitsinde gerisi önemli degil
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 merak etme, yapacağın eğitimden sonra ayakta duracak halin kalmayacak pek, yattıgın gibi uyursun.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aquila said: dasaaa gitmiyo ama askere =(. evet gitmiyorum! ^_^neyse ki.. masterdan atılmazsam seneye de yok asker.. sonrasına allah kerim.. belki doktorya falan giderim asker yerine gidenlere allah kolaylık versin :(
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 1-2 gün uyuyamazsın 6 da kaldırırlar sonra sabah sporu vs derken aksam 10 olunca bayılır gidersin euhe
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bu arada bosa ilac goturme. Tum ilacları topluyorlar.Ilac lazım olursa revirciden istiyorsun. İntahara karsı onlem heralde.
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ilaç götürebiliyoz yav. ama bazıları için rapor gerkeiyomus. ben tylolhot götürecem bi kaç tane.
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tylol hot kanser mi ne yapıyo söylentileri vardı bir ara ama :) Kanseri sallmış ta olabilirim de yan etkileri cartı curtu çok diye dolaşıyodu :)
Silvia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Her türlü ilaç yasak, eğer raporun varsa bile revir e teslim ediyorsun onlar sana veriyor.
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben de gidiyorum çarş. gunu ama durumum seninkinden kötü sayılır.. gece 3'ten once yatamıyorum bikac haftadır.. simdi askerlik de yaklastı.. uykum gelmiyor bi turlu =).. gittikten sonraki bi iki gun icinde alısacagımıza inanıyorum ama gitmeden alısabilseydik hos olurdu sanki =)
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yatma değil ama kalkma sorunum olmayacak. istediğim saatte kalakabiliyorum :D
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 319 donem askere giden iki arkadasım var ikiside 5ten once uyumuoo yazık olucak bu gençlere :D
Öne çıkan mesajlar