Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

319. Dönem + uyku problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
319. dönem yedek subay aday adayıyım :) pazartesi günü yerim belli olacak ve en geç çarşamba 17:00 a kadar teslim olmam lazım.

çok feci bir problemim var :( uyku ... 7-8 senedir gece 12 den önce yattığımı pek hatırlamıyorum. askerde napacam bilmiyorum, hafif tırsıyorum bu uyku yüzünden :S

uyku hapı kullanmama izin verirlermi, yada ne yapmam lazım :S
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
ben de 319. döneme gidiyorum.. şimdiden uykularım kaçtı diyor falan sandıydım..

değilmiş

dasa belki aynı yere düşeriz :]

hardter umarım düzelir yoksa kabus dolu geceler beni bekliyor :(
Mesaj tarihi:
abimde 300+. dönem yedek subay olarak gitmişti diyodu ki ilk günler bi sağa götürüyolar 1 saat bekliyosun sonra başka bi yere götürüyolar orda 1 saat bekliyosun bütün gün böyle geçiyo (bazı işlemleri yaptırmak için de ne olduğunu hatılamıyorum) yoruluyosun gece rahat uyuyosun diyodu :) ilk günler böyle yani sonrada alışırsın ayrıca bu dediklerim küçükyalı istanbul'da gerçekleşmiştir
Mesaj tarihi:
düzelir düzelir arkadasımın teki acemiligi bitirip 1 haftalıgına gelmişti adamla oturuyoruz saat 9 abi benım uykum geldi ya dıyordu düşün :D
kazasız belasız bitsinde gerisi önemli degil
Mesaj tarihi:
aquila said:
dasaaa gitmiyo ama askere =(.

evet gitmiyorum! ^_^neyse ki.. masterdan atılmazsam seneye de yok asker.. sonrasına allah kerim.. belki doktorya falan giderim asker yerine

gidenlere allah kolaylık versin :(
Mesaj tarihi:
ben de gidiyorum çarş. gunu ama durumum seninkinden kötü sayılır.. gece 3'ten once yatamıyorum bikac haftadır.. simdi askerlik de yaklastı.. uykum gelmiyor bi turlu =).. gittikten sonraki bi iki gun icinde alısacagımıza inanıyorum ama gitmeden alısabilseydik hos olurdu sanki =)
  • Yeni Oluştur...