Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 1. el aldım tekne motoru e 5 beygir 2 yıllık sadece takma kısmındaki boyalar açıldı 0 pas hiç bakım tamir gerektirmedi hala 5 beygir güç veriyor enson depoya koyarken tuzunuda temizledik:) sıfır resmen kaça satabilirim bunu merak ettim markasıda sağlam bişiydi neydi dur bakiim *rımrım* Hah mercury:) ancak hatırladım 5 beygir 1. el aldım bakımlı az çok kullanmadım deniz fobim yüzünden kullanamıyorum kaça satılır bu?[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 deniz fobin varsa niye tekne motoru alıyorsun lol 5 beygir pek para etmez umitlenme bence :D[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 aha aradığım tarz bişi alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 elindeki 5 beygir motor fazla para etmez özellikle de iki yıllıksa. en fazla 100 milyon belki o kadar veren bile çıkmaz. sana tavsiyem fenebahçe marinaya git ve oraya ilan ver. bir kaç arkadaşıma sorayım bende kulüpten ama gerçekten çok bir şey bekleme...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: WaNTeD, 20 January 2004 10:02 tarihinde demiş ki: aha aradığım tarz bişi alabilirim bak ya bak ya alabilirim diyo olm alıp napcan motoru 420 ye mi takcaksın ... :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 zodiac a takılırsa alabilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Yahu şimdi zodiac a takılır hafif çünkü ben kaldırıyorum tek elimle 30 kilo(artık kaldıramam kaslar erimiştir=) yanında hem içten deposu var hem yedek deposu var quicksilver depo hemde orijinal 2 yıllık dedim ben sadece 2 ay kullanıyordum yılda devamında depoda duruyordu 4 ay kullandım yani bide 1.5 milyara alındı o motor ne 100 milyonu:) 100 milyona parçasını alamassın be bi babama sorcam ama satalımmı bunu diye alıcak varsa dursun:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yamaha olsaydı iyi para ederdi motor temiz diyosun ama denize girmiş yani gölde kullanılsa idi daha çok ederdi yinede en az 500 eder.[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ehm tuzunu temizledik farketmedi pek:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: crepuscolo, 20 January 2004 10:51 tarihinde demiş ki: said: WaNTeD, 20 January 2004 10:02 tarihinde demiş ki: aha aradığım tarz bişi alabilirim bak ya bak ya alabilirim diyo olm alıp napcan motoru 420 ye mi takcaksın ... :-) hatrlarsan ufak bi fiber bişi wardı pederde ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar