Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekne motoru kaça gider:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1. el aldım tekne motoru e 5 beygir 2 yıllık sadece takma kısmındaki boyalar açıldı 0 pas
hiç bakım tamir gerektirmedi hala 5 beygir güç veriyor enson depoya koyarken tuzunuda
temizledik:) sıfır resmen
kaça satabilirim bunu merak ettim
markasıda sağlam bişiydi neydi dur bakiim
*rımrım*
Hah mercury:) ancak hatırladım 5 beygir 1. el aldım bakımlı az çok kullanmadım deniz fobim yüzünden kullanamıyorum kaça satılır bu?[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Mesaj tarihi:
deniz fobin varsa niye tekne motoru alıyorsun lol

5 beygir pek para etmez umitlenme bence :D[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Mesaj tarihi:
elindeki 5 beygir motor fazla para etmez özellikle de iki yıllıksa.
en fazla 100 milyon belki o kadar veren bile çıkmaz. sana tavsiyem fenebahçe marinaya git ve oraya ilan ver.
bir kaç arkadaşıma sorayım bende kulüpten
ama gerçekten çok bir şey bekleme...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
said:
WaNTeD, 20 January 2004 10:02 tarihinde demiş ki:
aha aradığım tarz bişi alabilirim

bak ya bak ya alabilirim diyo olm alıp napcan motoru 420 ye mi takcaksın ... :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
Yahu şimdi zodiac a takılır hafif çünkü ben kaldırıyorum tek elimle 30 kilo(artık kaldıramam kaslar erimiştir=)
yanında hem içten deposu var hem yedek deposu var quicksilver depo hemde orijinal

2 yıllık dedim ben sadece 2 ay kullanıyordum yılda devamında depoda duruyordu 4 ay kullandım yani
bide 1.5 milyara alındı o motor ne 100 milyonu:) 100 milyona parçasını alamassın be
bi babama sorcam ama satalımmı bunu diye alıcak varsa dursun:)[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Mesaj tarihi:
yamaha olsaydı iyi para ederdi motor temiz diyosun ama denize girmiş yani gölde kullanılsa idi daha çok ederdi yinede en az 500 eder.[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !
Mesaj tarihi:
said:
crepuscolo, 20 January 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
said:
WaNTeD, 20 January 2004 10:02 tarihinde demiş ki:
aha aradığım tarz bişi alabilirim

bak ya bak ya alabilirim diyo olm alıp napcan motoru 420 ye mi takcaksın ... :-)

hatrlarsan ufak bi fiber bişi wardı pederde ona :D
  • Yeni Oluştur...