Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekne motoru kaça gider:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

1. el aldım tekne motoru e 5 beygir 2 yıllık sadece takma kısmındaki boyalar açıldı 0 pas
hiç bakım tamir gerektirmedi hala 5 beygir güç veriyor enson depoya koyarken tuzunuda
temizledik:) sıfır resmen
kaça satabilirim bunu merak ettim
markasıda sağlam bişiydi neydi dur bakiim
*rımrım*
Hah mercury:) ancak hatırladım 5 beygir 1. el aldım bakımlı az çok kullanmadım deniz fobim yüzünden kullanamıyorum kaça satılır bu?[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Sosyal ağlarda paylaş

deniz fobin varsa niye tekne motoru alıyorsun lol

5 beygir pek para etmez umitlenme bence :D[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Sosyal ağlarda paylaş

elindeki 5 beygir motor fazla para etmez özellikle de iki yıllıksa.
en fazla 100 milyon belki o kadar veren bile çıkmaz. sana tavsiyem fenebahçe marinaya git ve oraya ilan ver.
bir kaç arkadaşıma sorayım bende kulüpten
ama gerçekten çok bir şey bekleme...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu şimdi zodiac a takılır hafif çünkü ben kaldırıyorum tek elimle 30 kilo(artık kaldıramam kaslar erimiştir=)
yanında hem içten deposu var hem yedek deposu var quicksilver depo hemde orijinal

2 yıllık dedim ben sadece 2 ay kullanıyordum yılda devamında depoda duruyordu 4 ay kullandım yani
bide 1.5 milyara alındı o motor ne 100 milyonu:) 100 milyona parçasını alamassın be
bi babama sorcam ama satalımmı bunu diye alıcak varsa dursun:)[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Sosyal ağlarda paylaş

yamaha olsaydı iyi para ederdi motor temiz diyosun ama denize girmiş yani gölde kullanılsa idi daha çok ederdi yinede en az 500 eder.[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crepuscolo, 20 January 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
said:
WaNTeD, 20 January 2004 10:02 tarihinde demiş ki:
aha aradığım tarz bişi alabilirim

bak ya bak ya alabilirim diyo olm alıp napcan motoru 420 ye mi takcaksın ... :-)

hatrlarsan ufak bi fiber bişi wardı pederde ona :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...