Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Evet resimli olarakdan buraya yazarsanız elinizde var mı Blind Guardian posteri satarmısınız kaça satarsınız falan filan. Yada kısaca satılan bir yerde söyleyebilirsiniz hiçbir yerde bulamıyorum. Not: kırışıklık, yırtık vs var hiç koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hangi şehirdesin,boyutların sınırları nedir,kaç para verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 istanbul. parası neyse veririz :P ya boyuta göre işte sizin elinizde ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 a4 kağıda über baskı yapabilirim tanesi 1500ykr asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ee gençler şehri söyledik sustunuz hadi hiç mi satan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 izmirde olsan cokta.İstanbulu bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Aynen ankarada olsan sölerdimde istanbul sınırlarım dışında kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 taksımde pasajın bırınde taa dıplerıne dooru bıyerde vardı da ne adını hatırlıyorum pasajın ne de dukkanın adını ama gıtsem bulurum..:D ne tarıf ama..ama orada kesın vardır hatta ben bı suru sey almıstım oradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar