hassand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 board a power gelio ama power tusuna basinca bilgisayar acilmio ama tus buard a baali nie olabilir bole bisi ve nasi duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ethernet kartinin isigi yaniyor bilgisayar 5 dk onceye kdr aciliodu doal olarak bi uyumsuzluk yok yani bir de power tusuna basinca bilgisayarin power isigi cok kisa yanip sonuo ama calismio alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 abi naptin niye yansin anakart :) oldurdun aleti iki dakkada valla anakart yansa onboard ethernet kartinin isii nasi yansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 kablosunu çek arkadan 1-2 dkk bekle ... sonra yeniden dene...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Sorun %90 bilgisayarın açma tuşunda. Benim bilgisayara,hoparlöre falanda oldu aynısı. Orda bi kapalı devre var onun içinde bişey kırılıyo devreyi tamamlayamıyo açılmıyo. Benim sound blasterı açıp devreleri birbirine lehimledim ben ama hep açık duruyo.Bilgisayarda böle bi şansın yok tabi :D[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 arkadaslar yardim etmeye calisan herkese tesekkurler olayi cozense fizbandi ayrica tesekkur ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar