ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dün bir arkadaşıma 1-2 dosya atmak için götürdüğüm western digital my book essential 500 gb harddiskim arkadaşımın dengesiz bir hamlesi sonucu 35-40 cm yükseklikten çok sert olmayan bir yere düştü.ardından problemsiz çalışmaya devam etti.eve geldim kendi bilgisayarıma taktım önce bi sorun yoktu fakat sora yavaş yavaş hatalar vermeye başladı. run->chkdsk yaptıktan sonra uyarısıyla scanlemeye başladı. 104 hatalı veriyi bulup, onarıp, silme işleminden sonra tmmlanmıştır dedi ve bilgisayarım da F yerel disk olarak görünmeye başladı. sonrasında f'e herhangi bir şekilde tıkladığımdan uzun bir süre takılı kalıp ardından hatası verdi. externalla ilgili yapabileceğim bişi varmı yoksa üstüne bir bardak soğuk su içmemin vakti gelmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Şöyle bişey var. en azından seni cevaba yaklaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yok ya işe yaramadı. servise yollamadan önce bi veri kurtarma yerine götürücem sanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bende de o uzun takılma süreleri olmuştu, aynı external bende de var. Check disk ettim 5-6kez üstüste düzeldi. Ama my computerdan çift tıklayarak açamıyorum, aygıta erişilemiyor diyor, ben de sağ tıklayıp open, veya hani şu cd falan taktığında "neyle çalıştırim ağbi?" tarzında soru soruyor seçiyorsun ya, hah işte ona gelip açabilmeye başladım. Pek sorunun kaynağına yönelik olmayabilirler ama belki işe yarar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar