Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necromency sanatını gmlemek

used

Öne çıkan mesajlar

bu yazıyı bende buldumgene uğraştın için saol :) ama benım asıl ıstedığım şey su
örn: 0-30 arası su buyuler
30-50 arası su buyuler gıbı klay gmleme yolları bunuda bılıosan lutdfen bana yardım et delırcem :)
Sosyal ağlarda paylaş

heralde yazinin son kismi sende gorunmuyor.buraya paste liyorum,

Necromancy Skill Gelişimi ;
Necromancy skili 8x8 ile çalışabilceğiniz bir skill dir.Magery ve Chivalry gibi Lower Reagent Cost , Lower Mana Cost gibi özellikleri olan kıyafetler Necromancy skili için geçerlidir ler.Necromancer şehri Malas facet ında ki Umbra dır.Oyuna Necromancer olarak başlamak size 100 bless li necromancer reagent ı,5 necromancer scroll u ve boş necromancer kitabı verir.Skill gelişimi sırasında Lich form dayken süreki hit point kaybedersiniz fakat hiç bi zaman ölmezsiniz,hit pointiniz 1 e geldiğinizde faha fazla keybetmezsiniz.Skill gelişimi sırasında yanınızda shadow wisp bulundurmak mana açısından çok büyük fayda sağlar.Necromancer scroll'larını Treasure Chest lerden,Lich lerden , Imp lerden Meer Eternal'larden ve Tentacles of Harrower'lardan bulabilirsiniz.Spirit Speak i; Evaulating Intelligence 'sız Magery e benzetirler fakat Spirit speaking in,magery deki evaluating intelligence ın rölünden necromancy açısından çok daha büyük bir önemi var.Spirit speak sız necromancer etkisiz bir necromancer dır.Necromancy nin vereceği Title ; Necromancer 'dır.

Skill Gelişimi ;
0-30 Umbradan öğrenebilirsiniz veya Curse Weapon
30-50 Pain Strike , Wraith Form
50-71 Horrofic Beast
71-85 Wtiher
85-110 Lich Form
110-120 Vampiric Embrance

burda anliyamadigin 8x8 olabilir.sanirim kolay skill gelisimi dediginde o.resimlerini upload ettikten sonra 8x8 yazisida asicam yukariya cok yakinda ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...