Sin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bu daoc forumlarinda insanlarin yanlarinda iste sunucu excalibur albion gibi sinden badgeler mevcut.... Simdi buna benzer biseyde swg forumlarindakiler icin yapilsa hos olur mu? Yoksa gereksiz mi? Ornek swg badgesi.. Main prof, galaxy, neutral-rebel-imperial, race yada Race, galaxy, neutral-rebel-imperial gibisnden biseyler...[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ewet Side ve Prof. yazan 2 badge olsa süper olur Side logosu kolayda Prof. lar için logolar varmı acaba... hatta hatta master olunca yanına bide yıldız gelir =) Ewet kesinlikle gerekli gerçi 1den fazla prof.u olanlar napıcak oda ayrı heh seçicek birini artık heralde.[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 aslinda prof e pek gerek yok gibi geldi side, galaxi, ırk hos olur[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !! Deli333, 08 January 2004 13:47 tarihinde demiş ki: ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 EHEH prof koymaya kalkarsaniz benim surekli sohbet ettigim adamlar 15 prof masterlamis durumda ben bile 10 oldum o is kasar ama race, galaxy,nick ve olanlar icin pa gibi ayirici bisi hos olabilir.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ) [Bu mesaj sadATS2 tarafından 08 January 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bu arada sevgili sin imzan ne kadar hos ole, sen mi yazdin, bunlari imzana alarak kendine mal etmisin. bence her sey olmasi gerektigi yerde olmali. bunlarin propagandasi olmaz.bu imzayi kullanarak kotu bir muhabbetin donmus oldugu seyi surekli hatirlatman vede imazanin altinda gozume sokuyor olman acikcasi beni rahatsiz ediyor ve bunu sana yakistiramadim. lutfen birak oldugu yerde kalsinlar. onlari senin bir tarafa tasima amacin farklı olabılır ama, azicik dikkatle okuyan herkesin, senin yazdigin her konuda ayni seyleri gormesi cok cok rahatsiz edici olacaktir. belki haklısındır belkı degılsındır ama lutfen bana her gırdıgım konuda bu tur cumlelerı okutmak zorunda bırakma rıca ederım. sadece rıca ıdı. ne bır satasma ne de baska bısı. umarım anlayısla karsılarsın.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Server-(PA da tatlı olabilir)-Taraf-Irk hakikaten tatlı olur.[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: sadATS2, 08 January 2004 15:51 tarihinde demiş ki: bu arada sevgili sin imzan ne kadar hos ole, sen mi yazdin, bunlari imzana alarak kendine mal etmisin. bence her sey olmasi gerektigi yerde olmali. bunlarin propagandasi olmaz.bu imzayi kullanarak kotu bir muhabbetin donmus oldugu seyi surekli hatirlatman vede imazanin altinda gozume sokuyor olman acikcasi beni rahatsiz ediyor ve bunu sana yakistiramadim. lutfen birak oldugu yerde kalsinlar. onlari senin bir tarafa tasima amacin farklı olabılır ama, azicik dikkatle okuyan herkesin, senin yazdigin her konuda ayni seyleri gormesi cok cok rahatsiz edici olacaktir. belki haklısındır belkı degılsındır ama lutfen bana her gırdıgım konuda bu tur cumlelerı okutmak zorunda bırakma rıca ederım. sadece rıca ıdı. ne bır satasma ne de baska bısı. umarım anlayısla karsılarsın.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ) sen iste yeter sad[hline]Sansured by sad :) mastered: Marksman, Medic, Creature Handler, Commando... Still prog: Merchant Next: Teras kasi Artist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sin, teşekkur ederim.[hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Side ve pa olsun. Rebeller icin rebel (corellian heralde) crescent, - kirmizisindan oyle bazi salak sitelerin yaptigi gibi mor ya da gri degil - imperialler icin imperial logo. palar icin de kisaltmalari konur.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 uP !![signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar