diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu kendime yazdığım bir şiir yaşamın kıyısında bir düşünceli kararsızlıktır tek derdi ölüm mü yaşam mı derken hayatı avucundan akıp gitti ölümün kıyısında bir deli kararsızlıktır tek derdi iyi mi oldu kötü mü derken benliği yitip gitti ölüm ile yaşam arasında bir serseri kararsızlıktır tek derdi hayal mi gerçek mi derken sonunda yok olup gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bunu geçen sene yine red yediğim bir kıza yazdım Nadir açan çiçek gibi içimde açılan güzellik felsefemi yıkan bu umulmadık anormallik seninle birlikte başlayan bu lanet şüphecilik sen hayallerimin ötesinde ben kurak toprak sen yıllardır düşen ilk damla taneciği , hoşgeldin. Uykusuzluk benim en yakın dostum bundan böyle sensizlik ise beni bitiren en büyük düşman anlayamadım , farkedemedim ama benliğim son buldu sen , evet sen , melek yüzlü ay ışığım ruhum bende kayboldu sende hayat buldu. Gülme ne olur yalvarırım , beni öldürme gülüşünle meltem rüzgarları gibi yumuşak ve asil sesinle beni uçurumlara sürükleme, bilmelisin ama önce bekle hasretinle aç susuz düşmüş bu bedene merhamet eyle sonra beni itekle sensizliğin hükmüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu da aynı şekilde o dönemlerde duygusalım varmı bu gece yırtıyorum benliğimi delice istiyorum hayallerimi bu gece verin yoksa ağlarım sessizce gülümsemenle beni etkileme bırak beni elleme saplayacağım hançeri benliğime sen sadece izleme masumluk yanında köle misali ben zaten kendi halinde bir deli bilmessin perişan hali o da bir gün sevilmeyi bilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahhhh ah buda yalnızlığımın rıhtımında sana olan hayallerimin kıyısında sessizce oturup ağlamak yokluğunda seni hatırlatan yaz yağmurlarında adın saklı gözyaşlarımda ebedisin sana muhtaç hayatımda bitiyorum sana her baktığımda bitiyorum sensiz her anımda sense başka hayallerde bilinmez hülyalar içinde değerini bilmeyenler aleminde görmüyorsun mutluluğu bende tamda burnunun dibinde . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 buda ona ruhum sanki tutsak bir kadehte tek derdi isyanı sarhoş etmekte hayallerde kahraman olmayı istemekte sadece seni kurtarmayı düşlemekte ölmek yasak bir kelime ama sen yokmusun gözlerimde yasaklar boyun eğer önünde vur şu kırbacı kahpe yüreğime ağlamak isterdim gözlerinde anlatabilmek isterdim derdimi yüreğinde dokunabilmek isterdim ellerinde senle beraber olmak isterdim öleceğimi bilsem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 daha 2-3 tane daha var isterseniz onlarıda yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Çok iyi sevdim baya ^.^ Koy koy ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 eee semih yaz yaz dedin yazdık insan bi yorum atar yahu iyi kötü bişiyler yazın be amatör mamatör olsun önemli olan duyguların açığa çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar