Redogski Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben photoshop yüklemeye çalışıyorum. setupı açarken normal yüklüyo bi 10dakka fln bitti diyorum bazı errorlar oluştu diyo photoshop yüklenemedi diyo. daha önce yüklemiştim photoshop crack yapıyım derken bozdum :) silmiştim bilgisayardan şimdi tekrar yüklemeye çalışınca bu hatayı veriyor. çözümü nedir bilen biri varsa lütfen yardım etsin.ödev yapmam lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 warez olaylarına burada destek aramıyoruz lütfen. cracklerken riski kendin almışsın, eğer şimdi kurduğun ürün lisanslı ise adobe yetkilileri ile irtibata geçmeyi deneyebilirsin. yok ille image manupulation yapman gerekiyorsa ve photoshop'a verecek paran yoksa http://www.gimp.org/ i tavsiye ederim. örnek olsun diye bu konuyu (istemeden de olsa) kilitliyorum. şikayetin olursa [email protected] adresine mail atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar