CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Arkadaşlarla pvpden sıkılınca biraz pve ye dönelim dedik ve Karazhana başlıcaz. Warrior olmadığı için aramızda 1 tane var ama tank olmak istemiyor. Ben Tank olucam paladinim ile Dun biraz item farmladıktan sonra karakter şöyle birşey oldu 11000 Hp Buffsız 13888 Armor 506 Defans Dodge%17.05 Parry%16.58 Block%15.04 Şuan 1 Ring 1 Trinket Shoulder ve Bot eksik ve Enclerim yok gemler tamam Dün heroic denedik 2-3 tane gayet rahat tankladım. Acaba Karazhana yeterlimidir ? Edit 10Sn Holy Shield ve 2 Dakikalık Trinketımı açınca %68 civarı Block ratingim oluyor. Şuan itibari ile dodge parry ve block ratingleri yeterlimi defans yeterlimi hp yeterlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Palada nasıl olur bilmem ama. o def hp ve def rating ile warrior tanklayabilir. Muhtemenlen palada tanklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ilk 5 bossa rahat yeter, sonrasında zaten netherspite ı benim mavi/yesil drood la bile tankladım keza olayları klasik tank and spank degil farklı puf noktaları var onları takım halinde yapmanız lazım,MT onemli ama o kadar olumcul degil, asıl tank tabanlı olan fight lar nightbane ve prinnce fightları onlara gear ın yetmez kuvvetli ihtimal ama ilk girdiginizde moroes de biraz takılırsınız, sonra aran da biraz takılırsınız, sonra prince sonra nightbane, olay zamana yayılacagı icin arada badge gelecek onlarla ve karazhan dan yapacagın gear up la son 2 boss u da tanklar hale gelirsiniz, edit : ench. lerini tamamlamaya calıs asap, edit 2 : threat uretimin +spell damage tabanlı olacagı icin bu gearında ne kadar threat uretebilecegin belirsiz ona gore belki threat yetmeyebilir (dps stoplar olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Gloves ve 1h a Spell damage enc düşünüyorum. Dun heroic yaptım baya aoe tankta agro kaçırmadım bosslardada problem olmadı. Beni korkutan şeyler block , parry , dodge yuzdelerım yeterlımı defans yeterlımı daha önce tank oynamadım hesaplamalarıda bılmıyorum fazla yenı yenı forumları okuyorum vs Maintankadin Bu site baya işime yaradı patiden biri vermişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tanklarsın bosslari healerlara bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 O değerler bence gayet yeterli Karazhan için Ben tank olduğumdan zorlanabileceğin şeyleri yazayım; Attumende healer iyiyse sorun olmaz kolay bi boss, arada Dissarm yaptırtırsın warriora tamamdır, Moraes de biraz zorlanabilirsin ayakta tutulabilirsen onuda alırsın ama biraz zor bence Trinketlerini felan kullanıp aşabilirsin, kaybolduğunda kullan mesela. Maiden de tamamiyle healerlerin redp yememesiyle ve decursive kullanmasıyla alakalı senlik bi durum yok orda oda zor değil bence senin için, operada eğer ozz büyücüsü gelirse şansınıza zorlanırsın teneke kafaya ya frost bold atman lazım yada sunder armor yoksa 5 K ile açılış yapıyor hitleri, o herifi yavaşlatıp etrafta gezdirmen lazım warrior olmadığından mage şart orası için Curotor dada %15 den sonra çok zorlanabilirsin arkadaş biraz alengirli vuruşlar çıkarıyor çünkü, Aranda zaten tanka ihtiyaç yok o tamamiyle DPS inizin ve yeteneğinizin çokluğuyla alakalı, Trestian için shadow res potion felan bulundur ondada sorun olmaz, netherspire arkadaşın dediği gibi tam taktik işi yeşil itemli bi tank bile yeter o ejdere. Prince, Nightbane bu statlarla zor healeriniz iyiyse olabilir ama denemek lazım, şimdiden başarılar denemelerinizde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 spell dmg in ortalamanın üstündeyse karazhandaki thrashları senden iyi tanklayan çıkmaz. ama maiden gibi bosslarda geari cok iyi olmasa da bi ot warrior bulup ona tanklattırmak daha iyi olur. sen gerektiginde ofheal de yaparsın maiden da mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Cevaplar için teşekkürler zaten arkadaşı kandırdık onada item kasıyoruz şimdi büyük ihtimal ben OT olucam şimdi ufak bir soru OT la ilgili soriyim MT de tanklarken benim napmam gerekir paladinle ? Threat açımmı yoksa açmımmı? MT ölmesi durumunda agroyu en rahat şekilde nasıl alırım ? Edit Spell damage im 300 şuanda malesef yeterlimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 CapN said: Cevaplar için teşekkürler zaten arkadaşı kandırdık onada item kasıyoruz şimdi büyük ihtimal ben OT olucam şimdi ufak bir soru OT la ilgili soriyim MT de tanklarken benim napmam gerekir paladinle ? Threat açımmı yoksa açmımmı? MT ölmesi durumunda agroyu en rahat şekilde nasıl alırım ? Edit Spell damage im 300 şuanda malesef yeterlimi bilmiyorum. bence thrashlarda kesinlikle sen mt ol. moroes ten maiden giden bölgedeki aoelerde hiç sorun yaşamaz mageleriniz warlocklarını senin sayende. bosslarda warrior tank olsun sen offheal ol. ama diğer mobları sen daha iyi tanklarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bizde öle düşündük thraslarda ben olucam. Saolun butun cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar