Luriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 anam benim nicki A lısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 anam benim nickin A'sızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ilk ben almışım senim post geçersiz hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ama ama eee walla özenti değilim tamamen tesadüf asdjafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ehauah şaka yapıom zaten neyine özenecen dandik dark elf name generatordan çıkan nicki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 benımki orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Cuce said: benımki orjinal ü nün noktalarını kim yedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 inglish kiybord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Cuce said: inglish kiybord Cuce said: benımki orjinal e bu "ı" nerden geldi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 törkiş kılavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 geffen said: Darklight1903 said: arcane frost dpste her turlu firedan onde kalir. deep frost pvpde her zaman firedan cok yasar. frost her zaman firedan iyidir al işte hastayım böyle genelleme boi lara. ya bu forumda herkes amcaoglu heralde bilmemne boi falan tanimadiginiz insanlara? bi leet olmaya calismalar falan. 300day play timeda daha firemage`e gecilmedim gecilmemde ordan genelledim yeterince uzun bi sure sanirsam ? bende senin gibi `boi`lara hastayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Darklight1903 said: 300day play timeda daha firemage`e gecilmedim gecilmemde ordan genelledim yeterince uzun bi sure sanirsam ? bende senin gibi `boi`lara hastayim fire mage var fire mage var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 frostmage var frostmage var :D kendi oynadigim cevre icinde soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bi armory linki atar mısın görelim nedir 300 günlük characterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ayrica kendimi frostmage olarak gostermek hosuma gitmiyor arcane frostum. 1.5 sene once 1 kereligine talent degistim firedps nasi oluyo diye. her dandik bossta 21839218 manapotion icicek paran varsa ok yoksa arcanefrost gogo 28-23 simdide 40 21 gayet basarili bi specc raidlerde ap ile falan 7.5kyi yakaliyor frostboltlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 geffen said: bi armory linki atar mısın görelim nedir 300 günlük characterin. HUAHAHAH cok eglenceli olucak bunu izlemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kişisel gözlemlerime dayanarak söyleyeyim bence Frost Fire ı ancak MC, BWL ve Illidan da geçer. Sonuncusundan da şüpheliyim, sadece 1 phase fire immune Darklight1903 said: raidlerde ap ile falan 7.5kyi yakaliyor frostboltlar Burst vs Sustained dps ? Ben de mutilate oynayıp 5k mutilate critleyebilirim ama malesef bütün combat a yayılan dps combat'tan daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Nanette wand yerine blackstalker var su an update etmemis spellstrike yerinede s3 kafalik kullaniyorum meta gem icin raidlerde 3% hit geliyor nasilsa shamandan capte. talentlarda fn ve shatter yerine 3 elempres + frostchanneling arcanede ise 6%crit var blast ve ae`ye. up-to-date degil karakter sebebini bilememekteyim. mage`imi online suresi tam olarak 250dir altim olan warriorlada 50gunum var onlada raid yaptigim icin o genellemede bulundum. ayrica leo vashj morogrim(shatter varsa aoede tavan)vesaire gibi bosslarda fire genelde oldugunden frost otomatikman kendini yukari tasiyor zaten. survival isteyen her bossta oyle genelde. hayir henuz kendi charim ile mh ve bt gormedim.8 ay ara verince eski guildine tekrar girmen zorlasiyor :D bide gquit ile cikinca kehkeh. kael deniyen bir guilddeyim 1 2 item disinda char yapilabilecek en son noktada sahsimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Wispy said: Kişisel gözlemlerime dayanarak söyleyeyim bence Frost Fire ı ancak MC, BWL ve Illidan da geçer. Sonuncusundan da şüpheliyim, sadece 1 phase fire immune biz şu ana kadar hep frost mage kullandık illidan'da, parasiteleri onlar hallediyor.p2 süresince dps yapabiliyor frost ve ice block sayesinde barrage /parasite /agonizing flame sorunu kalmıyor. ayrıca mana sorunu sadece fire mage te yokki, diğer bir çok classta var, cimrilik yapmayalım mana pot patlatalım dps istiyorsak diğerleri gibi. gerçi bizim raidlerimizde genelde mageler shadow priest grubunda oluyor sanmıyorum mana sıkıntısı çektiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 mADmaXimus said: geffen said: bi armory linki atar mısın görelim nedir 300 günlük characterin. HUAHAHAH cok eglenceli olucak bunu izlemek :D temmuz sutunu isittim evladim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Wispy said: Burst vs Sustained dps ? Ben de mutilate oynayıp 5k mutilate critleyebilirim ama malesef bütün combat a yayılan dps combat'tan daha kötü genel critler 5 5.5k civari 7.5k gordugum max zaten. ap ile oldugunu soylemistim :) tek problem threat su an onuda aggro alirsam iceblock ile kotarmaya calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oynaması usta olması en zor class mage en zevk veren class warrior'dır. ölsende zevk verir. Frost mage > Fire mage tabi ki ama ikisininde olayları farklı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 eskiden daha zevkliydi warrior oynamak, artık stance dance yapmaya o kadar gerek yok pvp de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 haklısın eskiden daha bi zordu warrior. şimdi eskisi kadar zor deil bir çok buff ve kolaylık getirildi. ama şimdi de itemı abartınca tadından yenmiyor. bir an battal gazi gibi höeeayt diyip alayını kesesi geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 healer olmayınca arkada yalan oluyor bütün zevk warriorda :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar