Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

s3, t6, PvP, PvE vs....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rogue PvE dps için oyundaki en iyi MH Warglaive, sonra season3 sword u, sonra shard of azzinoth ve blade of infamy.

Shard'ın 106 dps ve 1.9 speed olması malesef birşey ifade etmiyor, combat swords daggersdan daha iyi pve dps olduğu için.

Offhand'ler Warglaive, Blade of Savagery ve s3 sword'u. Bunun tek nedeni Savagery'nin 1.4 speed olması bu yüzden combat potency için daha uygun

Warglaive, Shard of Azzinoth Illidan'dan, BoS da Mother Shahraz'dan (BT de 7. boss)

Edit: Ufak bir düzeltme
Mesaj tarihi:
geffen said:
-Wissy said:
Olabiliyor demek ki...
Takilmayin bu kadar. Sorun sirf silahin dpsiyse ben size soyliyim hala BT silahlari daha iyi PVE'de.

o kadar kolaysa hadi sen de yap 2 haftada t6 full sinan..

Neyime yarayacak?
Mesaj tarihi:
bence konu tamamen yanlis algilanmis arkadaslarin demek istedigi daha grull ssc duzeyinde bir pve guildinde iken sadece 1-2 ay bglere giyip dayak yiyip bt seviyesinde weaponlarin alinmasini mantiksiz bulmuslar ki bence haklilar
ha derseniz pve geari pvp gearindan farklidir evet cok farkli ama elinize aldiginiz weaponlar cok onemli zaten kimse gidip s3 gear ile t6 yada s2 gear ile t5 filan karsilastirmamis dengesiz olan weaponlar

2v2 de uygun bir setupunuz varsa ve 1 ayda yaklasik 75k honor biriktirdiyseniz s3 weaponunuz alip elinizdeki weaponu asan bir sekilde upgrade edebilirsiniz

ama durmadan yeni birseyler getirmek zorunda olan blizzard surekli yeni itemlar vericegim diye insanlari olumsuz yapiyor , pvp de bu yuzden bu weaponlarda verilmek zorunda fakat sadece gorunusu icin 2k personal rating istiyen shoulder yerine weaponlarin 2k olmasi cok daha mantikli olurdu sonucta gorunus dedigin nedirki neyin karizmasi yani..
Mesaj tarihi:
-Wissy said:
geffen said:
-Wissy said:
Olabiliyor demek ki...
Takilmayin bu kadar. Sorun sirf silahin dpsiyse ben size soyliyim hala BT silahlari daha iyi PVE'de.

o kadar kolaysa hadi sen de yap 2 haftada t6 full sinan..

Neyime yarayacak?

İstesen yarın BT guildine girip 2 haftada toplarsın yani, sadece işine yaramayacağından yapmıyorsun
Mesaj tarihi:
pve'deki "loot is random" olayı adamı çileden çıkarıyor.. ben eylül ayından beri loot reaver kesiyorum, 12 kill'den fazla oldu.. hala, warp-spring coil trinketini atmadı mesela.. ama arenadan atıyorum 500 puan alan bir adam 3 hafta sonra gidip vendordan armor parçasını alabiliyor -_-
Mesaj tarihi:
Bence rogue'larin PvP weaponlari biraz fazla oldu PvE'ye oranlarsak. Bt droplarina kafa tutabilen weaponlarin 1850 raiting gibi komik bir rakamla daha ilk haftadan alinabilmesi filan biraz ayarsiz oldu ama cokta muhim degil cunku sunwell geldigi zaman PvE itemlari bir kademe daha ileri giderken PvP itemlari hala S3 devam edecegi icin su an ki "omg bt iteminden iyi" sifatlarini kaybedecek. Sorun yok, bi muddet PvP'cilere kiyak gecmis blizzard. Bu seferlik boyle der, sunwell'i bekleriz.

Beni rahatsiz eden konu su armor penetration konusu. Buyuk bufflandi melee classlar PvP icin bu penetrationla. Casterlarin itemlerinin armorlari full sette 200 arttiysa adamlarin penetrationlari 1,5 - 2k lara firladi. Can sikici derecede cok vuruyorlar su an mesela. SL oynuyorum 5v5 disinda, ona ragmen az buz degil adamlarin dmg'lari. Neyse bu da boyle oldu der, geceriz...

Bunuda gectik, esas bu title konusu en cok beni rahatsiz eden konu. Hala duzeltemediler title'lari, son hafta 10 mac yapmayan takimlar alamadilar title'larini tipki S1'de ki gibi, e ulan be kardesim aylar once basina geldi bu problem, zerre kadar akillanmadin mi tekrar bu problemle karsilastin? Hadi madem karsilastin, US'te ikinci gun cozduler problemi, EU da 1 haftayi gectik hala tik yok. Ayip yazik gunah valla bu kadar emege.
Mesaj tarihi:
bakan var mi hala title`lara yahu. artik o kadar uzadi ki "champion of the naaru" lar bilmemneler, dikkat dahi etmiyorum milletin nickine dogru duzgun.
  • Yeni Oluştur...