Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perform Skillini en az 5 arttıran artifactler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ilginçtir bu kadar estetik elektro gitar yok nedense.
bir şimşek furyasıdır gidiyor :)
[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

artık oha diyorum...
11 telli ilk bass gitar karşınızda bu sene namm fuarından taze taze..
[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...

Mesaj tarihi:
tamam yapmış 11 telli bassı ama en kral adam da 4 telli çalıyor yine de çalıyor yine de dinleniliyor... şimdi lamerin biri gelip 11 telli gitarı eline alınca napacak?

6 tele kadar eywallah bir yerde benim gibi tembel adama gerekli ama bu ne yaa?

kim çalar lan unu?[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
ben calarim hemde buyuk bi zevkle..
ancak horace bu arkadas guzel elini koymusta, fretboardta ust tellerde sol elin durumu noluyo parmaklarin yetismesi biraz zor alt tellere carpmadan nasi caliyo ?
bi de benim bildigim 11 ve ya daha cok telli bass gitarlar daha once de vardi? emiin diilim belki de goprdugum 9 telliydi...[signature][hline]-->Four String Magic<--
Time well
wasted
Mesaj tarihi:
akllah bee o keleş şekilli gitardan istiyorum! kaç para nereden get,irtecez!
bu arada mesajımın hemen üstünde olan o hayvanat bass ı ne yapacak adamlar totoarına mı sokacak? wallahi kafam basmıyor madem çalamayacan şekil olacak neden yağıyorsun...

ben de giderim tershaneye ceviz ağacındn yaparım böle 30-40 cm kalınlığında klavye döşerim şöle bi 30 tel oldu sana bass gitar...

4 tel iyidir ama en ideali 6 teldir[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
kardeşim çalıyo adamlar işte ya...
her telin hakkını veriyolar. greg howard'ı chapman stick çalarken görmüştün di mi sen... işte bunnarı da çalıyolar :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
  • Yeni Oluştur...