CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sly-One said: yani vidanın bağlı kalmasını sağlayan ufak pil ile büyük pil arasındaki elektrik akımı! tel sadece büyük ölçüde çevirmek için kullanılıyor orda. daha da bişi yazasım gelmedi daha kaç kere nasıl açıklayabilirim ki aynı şeyi zaten. Asena gibi adamsın valla. :P Edip: Smile ekledim kırmayalım birbirimizi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bizim doğana taksam çalışçak mı? çalışmıycak. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 CaNNi said: Sly-One said: yani vidanın bağlı kalmasını sağlayan ufak pil ile büyük pil arasındaki elektrik akımı! tel sadece büyük ölçüde çevirmek için kullanılıyor orda. daha da bişi yazasım gelmedi daha kaç kere nasıl açıklayabilirim ki aynı şeyi zaten. Asena gibi adamsın valla. :P Edip: Smile ekledim kırmayalım birbirimizi :d eğer o pil ise o akım tutabilir niye tutmasın dedim. hala da arkasındayım da hesaplamak lazım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ahah o dediğinin aynısı yazıyo zaten orda. Eşlik edebilirim sana. sağ sol aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar