Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 valla şöyle diyim. 2. yarının başında fener farkı kaçırdı ama biz çok kötü oynadık.SABRİ denen adam neden göbekte oynar.mehmet topal niye oynamaz. ztn ayhan yok linderoth lincoln yok.umit-nonda yla neden başlamaz bu adam tamam anadolu takımına oynat serkatı.ama serkan fb-gs maçı kaldıramaz ki.koy umiti.adam fenere illaki atıo yani çok kötü oynadık.allahtan 4 ve üzeri gol yemedik 2-0 iyidir sivası yenmeliyiz bence ztn lideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 galatasarayın bu seneki 2.en zor maçı olacak sivas maçı o yüzden bu defansla biraz zor gibi görünüyor. Ayrıca mehmet topal çarşamba günü hafif sakatlık geçirmiş,perşembe düz koşu yapmış diyordu bir yorumcu hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 GSnin oyuncu degisiklikleri cok ama cok kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi değişen hiç birşey yoktu ki istanbul büyükşehir belediye ve diğer maçlardan? ilk yarı mevcut kadron ve defansın yüzünden gol ye,ikinci yarı 3 forvet sok,anadolu takımı kapansın bi şekilde gol bul yen. bu yani kallide başka taktik var mı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Fenere yapinca o taktigi cok kotu patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bütün gsli arkadaşlarım bu maç çok farklı olcucak kaderimiz değişcek diodu.bende inanmaya başlamıştım aslında onlara ama öyle göründüki fener maçı 3 kişiyle bile bitirse gsyi sahaya gömerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ya ayhan linderoth ve lincoln olsaydı şu kadroda.bu maç bu kadar kötü olmazdı.ha yenilebilirdik.ama yenebilirdikte.bu kadar kötü oynamazdık ya adamlar yine farka gidiceklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Diablo bence onlarla pek alakasi yok, ilk golden sonra aptallasti gsliler baya kotu oynamaya basladilar, hersey kotuye gitti, sanki konsantre olamadi hic biri Bir tek Servet iyiydi GSde bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Diablo said: ya ayhan linderoth ve lincoln olsaydı şu kadroda.bu maç bu kadar kötü olmazdı.ha yenilebilirdik.ama yenebilirdikte.bu kadar kötü oynamazdık ya adamlar yine farka gidiceklerdi bu saydıklarının hepsi 3 er pozisyona girip, 1 er gol atsaydılar bile, fener yine ezip geçerdi gs yi. sorun çıkan isimlerde değildi, sorun kenar yönetimdeydi gs nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 onlarla alakası yokmu? fenerbahçede alex ve aurellenun oynamadıgını düşün.fener böyle oynayabilirmiydi :) bu saydıgım adamlar banko 11 oynayan adamlar.ayhan ile linderoth bugun 2 on libero oynasalardı defans daha rahat edicekti. yapmayın allah aşkına.sabri nin on libero oynadıgı maçta defans ne yapsın.saglı sollu atak yaptılar defansta puyol falan olsa yine farketmezdi. fenerin butun atakları direk bizim defansa geliodu yani.ortadan kesen yok hani lincoln un eksiğini arda doldurabilirdi yine.ama ayhan ve linderoth un eksiğini doldurucak adam yok ayrıca fener bizi genelde yenio.ama ezip geçtiği maç azdır.6-0 4-0 gibi maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Diablo said: onlarla alakası yokmu? fenerbahçede alex ve aurellenun oynamadıgını düşün.fener böyle oynayabilirmiydi :) kesinlikle boyle oynayabilecegimizi dusunuyorum nocomun da dedigi gibi sorun gsnin kenar yonetimindeydi ve oyuncularin motivasyonundaydi gibi geldi biraz da bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi oyuna alıcak adam yok.kenar ne yapsın. tamam mehmet topalla başlamaması büyük hataydı.ama mehmet topal da fenere karşı ne yapabilir motivasyon eksikliği falan olamaz.55 bin adamın önüne 19-20 yaşında adamlar top oynayabilir mi.motivasyonla alakası yok maçtan once yeterli motivasyonu sağlanır.onu beceremicek bi camia değil galatasaray :) ayrıca aurello ve alex siz fenerbahçe böyle oynayamaz. alexi görüosun.2 pas atıo direk gol pozisoynu.aurello ztn insan değil.adam tek başına defans yani burda linderoth-aurello yada alex-lincoln karşılaştırması yapmıorum ama bunlar 2 takımında as oyuncuları yıldız oyuncuları. tabi artık olan oldu.ama gerçekten tam kadro cıkabilseydik daha farklı bi sonuç olabilirdi.ki cogu fenerlide galatasaydan ilk defa çekinmişti.kime sorduysam gs yenebilir diodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kadro kalite farki fenerbahcenin her yerinde bir alternatifi mevcut yedeklerin coguda siritmiyor yerine koydugunda deniz olmayinca appiah var veya appiah olmayinca deniz var, alex yoksa tumer, deivid var, sagda deivid olmayinca kazim, ali bilgin var vs..tek yerine adam koyulamayan yer edu'dur herhalde..toparliyor defansi, yasin lugano olunca bicer dover defans oluyorlar cok tehlikeli kombo lincoln olsada cok farkli olmayacakti durum bence..sonucta futbol 11 kisiyle oynaniyor..belki linderoth biraz toparlayabilirdi ortasahayi..bilmiyorum o adaminda pek numarasini goremedim duz bi adam gibi.(uefa maclarini izledim sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 linderoth un yaptıklarını görmek için maç boyunca linderothu izlemen lzm adam 10 numara ön libero.son maçlarda bi sakatlıktı falan toparlyayamadı ama ligin başından beri deli top oynuo ki ayhan linderoth lincoln falan nası top oynadıgımızı biliosunuz dediğim gibi lincoln ve alex gibi futbolcular ne yapacakları belli değil.durur durur bi asist yapar.freekick atar korner kullanır.oyunda olması gereken adam.en olmadı arda onun görevini yapardı diyorum.ama bu maçta linderoth ve ayhan olmalıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Diablo Cikardigi adamlar da kotuydu aldigi adamlar kadar Orta sahasi bos kaldi GSnin FBye acaip avantaj oldu, gol bulamasakta ikinci yari o degisikliklerden sonra her top kaybinizda ceza sahaniza girdik, orta sahanizin yoklugundandir bu da Orta saha olmayinca defans cikiyor ileri, geri kapanamiyor press yapamiyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu linkoln dediğin adam haftalardır futbol yorumcularının yerin dibine batırdığı adamdı di mi? şalkedeki futbolundan bahsediyor olmalısınız? gs de bişi göremedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 işte onu diyorum feldkamp kahraman olmaya çalıştı.sabri nin ne işi var. bari sabriyi sağ bek e koy.mehmet topallu koy göbeğe serkan yerine umit oynamalıydı veya en azından hakan (istemesemde :)) sonuç olatak olan oldu.lider olmamız iyi bizim için.sivası yenmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi temin yazdım okumadın galiba,mehmet topalın hafta içi sakatlığı varmış. habire koysaydımla olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 madcat: lincoln son haftalarda sadece ara sıra sahneye cıkıo maçlarda. lig başında nasıl oynuodu şimdi nasıl oynuo.biliyorum bende suan kötü oldugunu.ama alex te kötü olsa maçta olması gereken adamlar bunlar ayrıca futbol yorumcularının söyledikleri pek muhim değil.lincoln un problemi büyük ihtimal feldkamp la.adam oynamıo yani.kendini kasmıo var bişiler yahu muhim sakatlıgı olsa 80 dede girmezdi oyuna.igneyle top oynayan topcu yokmu. mehmet topala kitlendin sen.benim derdim orda sabri.yani mehmet sedefi (sedefti galiba) koysa yine daha iyidi.olay mehmet topal değil.olay sabri.orda sabri oynamamlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Yenilcegimiz gayet acik ve netti.Bu kadro ve teknik direktorle bu kadar.5 saattir onu kosuyorduk disarda burda kasamicam anladiniz siz,hepinizi sevgiyle oper bir baska derbide gorusmek dilegiyle dotaya+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 madcat kişisel iletilerinden sonra burda yazdığın yazılar pek samimi gelmiyor nedense bana dsdfs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 maç öncesi sürekli laf atan tiplere o yazılar kingpin sen rahat ol,maçtan 1 saat sonra falan kendimi toplayıp,objektif moduma dönebiliyorum rahat ol sen. galatasaray'ın linkoln den çok linderotha ihtiyacı var diye düşünüyorum ben,sabriyle falan olmaz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ahaha madcat bende onu diyorum 3 mesajdır lincolun yerini arda doldurur diyorum ama linderoth ve ayhan şart dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bakın sizde beşiktaşımızın yanlışına düşüyorsunuz. yok rico olsaydı, yok tello içeri doğru değilde kanattan bindirseydi falan filan ... bunlar boş işler, gerçekten boş. gs lilerin konuşması gereken sahaya çıkan 11 yada değişiklikler olmaması lazım. hocanız oyle acıklamalar yaptıki, sanki fenerle değilde bakırkoysporla bir hazırlık maçı yapacakmış havası verdi. yahu fener-gs maçları her zaman ilgi çekmiştir, çekmeyede devam edecektir. adam 4-4-2 oynatmış, 3-5-2 oynatmış, şu olmuş bu olmuş değil, adam fenerle oynadığının farkında değildi. galibiyet için gidiyoruz bile diyemedi. futbolcular bu maçı kaybetse nolacak ki ? hocaları demiş bir kere "fener maçının diğer maçlardan farkı yok" . mantalite yanlıştı. o saydıklarınız değil, sahada 58' Brezilya ilk 11 olsa yine yenemezdi feneri bundan eminim. çünkü kalliye göre sıradan bir maçtı ... Ercan Saatçi said: F.Bahçe sadece kazanmakla kalmadı. G.Saray'ın yenilmezlik unvanını da sildi. Ve farkı kaçırdı. Bakmayın 2-0 olduğuna.. 5 de olurdu, 6 da. Aslında tüm maçın özeti bu cümle.. Tebrikler Zico.. Tebrikler F.Bahçe.. Erman Toroğlu said: Maçın başlama düdüğünden son düdüğüne kadar F.Bahçe kadrosu, G.Saray'a göre çok iyiydi. Maçın hiçbir dakikasında bu maçı "G.Saray döndürebilir" tahmini yapılamadı. Can Bartu said: G.Saray topla daha çok oynasa da golleri kaçıran taraf F.Bahçe idi. Semih, Deivid, Aurelio o golleri atsa fark daha büyük olurdu. Karşı karşıya pozisyonlarda o topları çıkaran Orkun'u kutlamak lazım. İlker Yasin said: Yazık... Değişim adına kimliğini kaybeden bir Galatasaray. Rakibini analiz etmekten aciz, hesaplarını korku ve kurma üzerine yapan 21. yüzyıl Galatasaray'ına yakışmayan bir teknik direktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar