oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Gibson firması, kendi kendini akort eden elektro-gitar yaptı. Merkezi ABD’de bulunan “Gibson” firması, “Robot” adını verdiği elektro-gitarı bu akşam Londra’da basına tanıttı. Şirket yöneticileri, otomatik akort sistemiyle donatılmış çalgının, “gitar dünyasını sonsuza kadar tamamen değiştireceğini” söyledi. Şirketin dünyadaki 400 mağazasında cuma günü satışa çıkarılacak gitarın geliştirilmesine 10 yıl harcandığı kaydedildi. Tel düzeninin bozulduğunu tespit edebilen gitar, minik motorlarıyla kendi kendine akort yapıyor. Gitar, İngiltere’de 1400 sterline piyasaya sürülecek. http://www.ntvmsnbc.com/news/428392.asp bi aralar sanki böyle bi konu vardı, ya da bi mesajda görmüştüm. aradım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu açılmıştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aramaya inanalım plxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 aradım bulamadım ama böhüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 inananarak ara diyorum işte bende hissetmelisin kendi kendine onu bulmalıyım diceksin nub :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar