Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Tabiki içinde olucak.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Eskiler unutulmaz zaten... O sizden ayrılsada.Farkında olmadan bir parçasını sizde bırakır...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Absolut, 20 January 2004 13:52 tarihinde demiş ki: Bazen en güzel mutluluk acaip şıkıştıgın bir anda tuvaletini yapabilmektir. + 1000.0 Hehe bencede Genelde ilgi alanında olan olaylardan mutlu oluyorus[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 dil bilim dersinden 72 aldığımda çok mutlu oldum çünkü çok iyi kopya çekmiştim :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Düşünüyorumda gerçekten hiç sevindimmi hayatımda? Benı gerçekten çok mutlu edicek bişey oldumu? bılmıyorum. geçmişe baktıgımda öyle benı içten , gerçekten sevindiren pek birşey olmadı. :-( acaba bunun içinmi sürekli suratım asıktır?[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bi ağacın dalından kopardığım meyveyi o ağacın altında yediğim zaman çok mutlu hissediyorum. ya da bi defne yaprağı koparıp koklayınca. edit: bi de geceleri kafamı kaldırıp yıldızları görünce. her şey sonsuzmuş gibi, bi acaip oluyorum bazen ama çok da neşeleniyorum.[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! [Bu mesaj Aurora tarafından 20 January 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Deli333, 20 January 2004 17:34 tarihinde demiş ki: Düşünüyorumda gerçekten hiç sevindimmi hayatımda? Benı gerçekten çok mutlu edicek bişey oldumu? bılmıyorum. geçmişe baktıgımda öyle benı içten , gerçekten sevindiren pek birşey olmadı. :-( acaba bunun içinmi sürekli suratım asıktır? Balık burcumusun?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 20 January 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Eskiler unutulmaz zaten... O sizden ayrılsada.Farkında olmadan bir parçasını sizde bırakır... Keşke farkında olmasam. Keşke bir sızı olsa ama adını çıkaramasam...., Ama yine de mutlu olmak lazım gelir[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 daha demin, kablonetim 4 gundur kapaliydi acildigi icin :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Unutulmamaktan mutluluk duyuyorum.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 karnımı doyurunca mutlu oluyorum. birde kafayı yapınca. şebek şebek gülüom :D[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 [edit: babacum bu ne lam agzın bozulmuş iyicene, düzelt çabucanak ema görürse bilion biber sürecem diye tutturur sonram *! crom editlenmiş mesajları say...* /kedi] [Bu mesaj karakedi tarafından 21 January 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 2 saat kadar once art of matt stawicki kitabim geldi mutluyum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 sanırım kaybettiğim 6 sayfalık dönem ödevimi bulduğumda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar