Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Bu program sayesinde şeçtiğiniz başka bir programın dosya ve aygıt işlemlerini takip edebilir, engelleyelebilir veya izinverebilirsiniz. Böylece istenmeyen programların(Trojanlar,holyone hardformater ve türevleri ...) sisteminize zararvermesini öneyebilirsiniz.(Bu program sadece win2k|XP altında çalışabilir) İndirmek için: http://win32asm.org.tr.tc[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Kerio gibi bişi yani. İşte şu prg internete bağlansınmı. Bu program başka bi program çalıştırsınmı, programın exe'si değişmiş çalışsınmı felan gibi. Bi de program servis olarakmı çalışıo ? Servis olarak çalışıosa donmaması lazm reset gerekir çünkü. Serviceler windows'a cevap vermeyince kalıosun ortada. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 01 October 2003 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 yok servis değil. tamamen user mode. Programın yaptığı tek şey; "XXXX Dosyasına erişilmek isteniyor izin veriyormusunuz ?" demek.[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 01 October 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 şimdi bu programi tektek tüm değişme olasiliği olan dosalari mi seçicem ??? nasıl kullanılıyor bu ??[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bence hiç kasmayın bende kullanırdım Zone Alarm Pro ile başlamıitım bu tarz programlara, ama hem virüs programı hem bunlar çok ram yemeye başladığı için bende direk hepsini silip Norton Internet Security'i kurdum. Hem virüslere karşı koruyor hemde internete, gayet başarılı ateş duvarları var. Programlarda iznimi istiyor. Bilgisayarınızda truva programcıklar olsa bile internete giremediklernden bir halt edemiyorlar. Kısacası Symantec iyi bu işte :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ne geldi ise başıma norton topitopundan geldi ....ş http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 aslında öğrenmek isterim ne geldiyse? vardır birşeyler. Kaç tanıdığım var kabloda hepsi NIS kullanıyor. Sorun yaşamadılar.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar