Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trojan+ExeJoiner Korucuyu (Çıktı !)

Maleboge

Öne çıkan mesajlar

Bu program sayesinde şeçtiğiniz başka bir programın dosya ve aygıt işlemlerini takip edebilir, engelleyelebilir veya izinverebilirsiniz. Böylece istenmeyen programların(Trojanlar,holyone hardformater ve türevleri ...) sisteminize zararvermesini öneyebilirsiniz.(Bu program sadece win2k|XP altında çalışabilir)

İndirmek için:
http://win32asm.org.tr.tc[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein)
Criminal2's HomePage
Sosyal ağlarda paylaş

Kerio gibi bişi yani. İşte şu prg internete bağlansınmı. Bu program başka bi program çalıştırsınmı, programın exe'si değişmiş çalışsınmı felan gibi.

Bi de program servis olarakmı çalışıo ? Servis olarak çalışıosa donmaması lazm reset gerekir çünkü. Serviceler windows'a cevap vermeyince kalıosun ortada.

[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 01 October 2003 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Bence hiç kasmayın bende kullanırdım Zone Alarm Pro ile başlamıitım bu tarz programlara, ama hem virüs programı hem bunlar çok ram yemeye başladığı için bende direk hepsini silip Norton Internet Security'i kurdum. Hem virüslere karşı koruyor hemde internete, gayet başarılı ateş duvarları var. Programlarda iznimi istiyor. Bilgisayarınızda truva programcıklar olsa bile internete giremediklernden bir halt edemiyorlar.
Kısacası Symantec iyi bu işte :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...