hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=22816 said: hired_gun, 19 January 2004 20:58 tarihinde demiş ki: akliniz varsa uzak durursunuz ... norton 2002 yi işyerine aldiğimiz iblgisayarlara org. almiştim ... yüklüdür kendisi , updateleri günlük yapilir.... neyse 1-2 saat önce abuk sabuk bişiiler oldu PC de .... dedim noooluyoruz ... virüs search ettirdim yok bişii.. yanliz bu aptal programin auto protecti kapandi , açilmiyor... allah allah dedim ... neyse uninst reinst yapiim dedim .. sonra şeytan dürttü , git pccilliin'i kur board'ınla gelen o da org nasi olsa die..kurdum , update ettim ... viruses found hooop XP de mavi ekran ... restart ... internete bağlanmadan search ve bomba sonuç 15 different viruses found .. bu ne rezalettir .... demiştim ... şimdi ileri götürüyorum ... olay iiden ii ye delirtti beni... disinfect ettim virüsleri , tektek okudum definitionlarini vsvs... neyse tam ohh rahatladim dedim , o da ne ? pccillin'de kurulu olan personal firewall 30 snde bir farkli bir saldiri belirliyor...en çok "netbios browsing" ve "cloaking" gelioy abuk sabuk ıp lerden ... BİLGİSAYARİMİ KORUMAK İSTİYORUM , İMMMDAAAAAAAAAKK[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 19 January 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: Dorsia, 19 January 2004 22:41 tarihinde demiş ki: bilgisayarda virus olmasi normal, onemli olan ciddi bir sorun yaratacak kadar tehlikeli olmasinlar. abi nasıl normaldir yaaa ?? bu alet insan mı , biolojik bir metobolizma mı ki ufak bakteriler ve virüslerle mutualist yaşama girsin ????[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: en çok "netbios browsing" ve "cloaking" gelioy abuk sabuk ıp lerden ... Trojan, backdoor olabilir. Programların interneti kullanmasını sınırlayan türde firewall kullanabilirsin. Örnek; Kerio 2.1.5(yeni versionları var ama onlarda gateway olarak kullanamıosun), Zonealarm. Özellikle Trojan ve Backdoor tarayan programlar var.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ya tamam norton 2004 alcam nerden alınır bu zıkkım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ad-aware kur bence. virüs programlarının es geçtiği spywareleri bulur. dışarıdan "attack" olarak nitelenenler genelde birkaç spyware oluyor. aynı zamanda performans bakımından rahatlama olacaktır.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ad aware 6 kuruluydu zaten ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar