Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Married with Children İsteriz!!

regulus

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu dizinin orijinalini çok methediyorlar.ben de baya bir araştırdım okudum netten.izlemek istiyorum.izleyen arkadaşlar kaç defa olsa izlenir diyorlar.bu aralar türkçe hali de bir kanalda yayınlanıyorken cnbc-e'ye istek mailleri yağdırsak acaba tekrar koyarlar mı yayına bu diziyi?
ne düşünüyorsunuz?

not:en azından dvd veya divx'ini bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

Bir iki kişi daha razı olursa yağdıralım.. Dizi 1998'e kadar devam etti.. Son bölümde Kelly (Ailenin aptal kızı düğünde evlenmekten vazgeçti).. 2002 yılı olması lazım , o tarihte tekrar M.W.C Reunion en yeni bölümlerini koydular) Bence varolmuş en mükemmel komedi dizisi.. Birde Ned&Stacey vardı 'Çocuklar Duymasın'da burdan çalıntı bir iki fark var sadece. Dominant teyze L. Selami ve Maço vari tavırlar falan aynı tipler.. Sadece çocukları yoktu.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae

[Bu mesaj Kalhiae tarafından 19 January 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[email protected]
mailleri buymuş
faq bölümünde mwc'ı yakın zamanda tekrar göstermeyi düşünmedikleri yazılı ama belki yeterince kalabalık gidersek belki fikir değiştirirler...[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

262 bölümü 262 kere daha izliyebilirim hatta gerekiyosa cnbc-e ye 262 adet mail atarım o kadar tapıyorum diziye yane =D
Baş bölümler sıktı artık ama Bud Bundy nin büyüdğü we daha modren olan bölümler öldürüyo halen.[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi
hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler

Sosyal ağlarda paylaş

Yeni türk versiyonunu hiç beğenmedim zaten böyle kopya şeyleri hiç sevmiyorum biraz orjinal birşeyler yapmaya çalışsak şu ülkenin hali daha iyi olurdu herşeyimiz kopya dizilere bakılınca zaten anlaşılıyo dadı çocuklar duymasın evli ve çocuklu biraz orjinal birşeyler isterim şahsen
262 bölümün 262 side izlenir çok güzeldi o dizi tekrar yayınlasalr iyi olacak mail atalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...