regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Arkadaşlar bu dizinin orijinalini çok methediyorlar.ben de baya bir araştırdım okudum netten.izlemek istiyorum.izleyen arkadaşlar kaç defa olsa izlenir diyorlar.bu aralar türkçe hali de bir kanalda yayınlanıyorken cnbc-e'ye istek mailleri yağdırsak acaba tekrar koyarlar mı yayına bu diziyi? ne düşünüyorsunuz? not:en azından dvd veya divx'ini bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bir iki kişi daha razı olursa yağdıralım.. Dizi 1998'e kadar devam etti.. Son bölümde Kelly (Ailenin aptal kızı düğünde evlenmekten vazgeçti).. 2002 yılı olması lazım , o tarihte tekrar M.W.C Reunion en yeni bölümlerini koydular) Bence varolmuş en mükemmel komedi dizisi.. Birde Ned&Stacey vardı 'Çocuklar Duymasın'da burdan çalıntı bir iki fark var sadece. Dominant teyze L. Selami ve Maço vari tavırlar falan aynı tipler.. Sadece çocukları yoktu.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 19 January 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 [email protected] mailleri buymuş faq bölümünde mwc'ı yakın zamanda tekrar göstermeyi düşünmedikleri yazılı ama belki yeterince kalabalık gidersek belki fikir değiştirirler...[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Gidelim , görelim ve kafamızı sokup geri dönelim.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 müthiş bir komedidir ama Türk versyonuna pek ısınamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Türk versiyonunu izlemeyi reddediyorum ve paticik olarak mı yayınlarız yoksa cnbc-e ye baskı mı kurarız bilemicem ama istiyorum kardeşim MWC izlemeyi.[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 kesinlikle katılıyorum bence cnbc-e yeniden yayınlasın yağdıralım abi mailleri. şöle ilk bölümünden itibaren varya ooffff dadından yinnmeeezzz yane :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 262 bölümü 262 kere daha izliyebilirim hatta gerekiyosa cnbc-e ye 262 adet mail atarım o kadar tapıyorum diziye yane =D Baş bölümler sıktı artık ama Bud Bundy nin büyüdğü we daha modren olan bölümler öldürüyo halen.[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben mail attım. siz de atın. herkez atsın. seyredelim. haftada bir koysalar o bile iyi[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mexican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Yeni türk versiyonunu hiç beğenmedim zaten böyle kopya şeyleri hiç sevmiyorum biraz orjinal birşeyler yapmaya çalışsak şu ülkenin hali daha iyi olurdu herşeyimiz kopya dizilere bakılınca zaten anlaşılıyo dadı çocuklar duymasın evli ve çocuklu biraz orjinal birşeyler isterim şahsen 262 bölümün 262 side izlenir çok güzeldi o dizi tekrar yayınlasalr iyi olacak mail atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar