Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 evet aslında mc daha kabul edilebilir bi pozisyon. direk dmc demek ne kadar saçmaysa amc demek de o kadar saçma bence. o yüzden mc diyelim ortasını bulalım birbirimizi kırmayalım diyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Brezilya milli takımında sol kanat değil miydi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ronaldinho ve rivaldonun arkasında mc oynadı benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 amlc rico. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ricardinho'yu sol kanat oynatacağına adamın sol bacağını kes öyle çıkar maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 said: gönderilip bobo'nun yanına holosko alınmalı diyorum. maçası sıkan bir yönetimimiz olsa vagner love'u getirse keşke ehe. Holosko değil bize uzun boylu bir adam lazım. Ömer abimizin anlatımıyla nokta santrofor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 holosko bobo dan iki gömlek üstün bence. adam hareketli, çalım atıyor koşuyor yıkılmıyor. bunun yanına bi de vagner love koysan o takım gol rekoru kırar. gerçi bobo ile holosko da kırar ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 demirören durdukça hiç kimse bir şey kıramaz beşiktaşta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben o kısmını geçtim artık işin, yeni süleyman seba olmaya çalışıyor heralde demirören. takıma yapıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar