night906 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 wallaha inşallah banada yalan olabilir gibi geldi biras ya bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 beware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 teşekkür edim arkadaşlar.bu arada ilk günüm güzel geçti.baya iş bağladım:)bilmediğim bi potansiyel varmış bende yaa :) ayrıca ne çene varmış ta diyebilirim bakalım neler olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 eheh çene işinde nasıl anlatsam.. avatar mode'a girebilme durumu oluyor (aang gibin) yani bir anda tüm sıkıntı ve ürkekliğinizi atıp 40yıllık esnaf gibi konuşabiliyorsunuz. olay bittikten sonra ise "ehahehe.. güzel oldu lan." diyosunuz falan.. negzel şeyler. ha bu arada; -işe girdimmm +dikkat et iş sana girmesin.. şeklinde özetlenebilecek şeydir. ne kadar çabuk bitirirseniz (özellikle masa başı işler için) o kadar çok iş verilir. ve sizden rekor sürelerde muhteşem başarılar beklerler. ağırdan alın.. madalya vermiyorlar! ciddiyim.. madalya falan vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 walla düşünüyorumda iş bana girmiş te olabilir haklısın galiba..:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 iş bana girdiği içinmi? :S:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar