ColorDead Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Leatherworking kasıyorum skill geldi 360 a dayandı Ama Uzmanlık Secimimi Yanlış Yaptım Dragonscale Leatherworking Sectim Tribal Leatherworking olmak İstiyorum Degiştirilecek Yeri Çok Aradım Ama Bulamadım Nerede Degiştirildigini Bilen Varmı Acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tam emin deilim ama dragonscale i ogreten amcama gidip once dragonscale i birakican sonra tribal leatherworker a gidicen yapican questi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 badlandsteki npcdendi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Eskisi Gibi Degil Sanırım. Eskiden Adam SAna Bi Quest Veriyordu Onu Yapınca KAbul Edıyordu Zaten Sacma Bi Quest Yaptım Yok Kaplumbaga Derisi Yok Wild Vine Bi Suru Malzeme. Ah'a Bakarsın Olmaz Diger Meslekler 100g Ye Degisiyor ne Guzel Bizimki İşkence. Şeytan Sil Alchemy Kas Diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bir kere quest yapıp alan seçince o speciality yi aldığın adama gidip unlearn dersen istediğine gidip direk o dala geçebilirsin. Sadece unlearn parası verirsin tekrar quest yapmana gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar