ulfang Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 eskiden 150 160kb ile dl yapabilirken bu rakamlar son bi haftadır 6kb geçmez oldu , seedlere bakıyorum az olanda aynı hız çok olanda bişeyler yanlış ama çözemedim değişik değişik sitelerden çekmeyi denedim ama hepsinde aynı sorunu yaşadım neden olabilir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 +1 bende de var 2 haftadır.bağlantılardan galiba ama emin değilim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ttnetten olabilir. encryption yapın, belki düzelir.. serverlar torrent dosyalarını anlayıp hızı düşürebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 torrent nubuyuz biz encryption nedir nasıl yapılır onuda söyle bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 u torrent kullanıyorsan eğer söyeleyim: Options-Speed guide en allta var enable encryption o kutuyu işaretlersen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar