Levent Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Merhaba arkadaşlar , biz 5 kişilik bir oyuncu grubuyuz ve bize FR da oyun oynatabilicek (3.5 edition) tecrubeli gercekten iyi bir DM ihtiyacı duyuyoruz , oyunlarımızı Beşiktaş Sihir cafe de oynamayı uygun gorduk en olanaklı yer olarak, ve haftaici 1 gun oynamayı dusunuyoruz eger ilgilenen bir DM varsa bana özelden mesaj atarsa cok sevinirim. Tesekkurler.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- www.aedongames.com Sitemiz henüz geçici tasarımdadır. ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 arkadaslar yok mu oyun oynatmak isteyen DM ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- www.aedongames.com Sitemiz henüz geçici tasarımdadır. ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 fr ve 3,5 kısıtlamaları beni engelliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ÖSS beni kısıtlıyor yazınsa başka gruba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 tecrübeli bir DM istiyorsanız, tecrübeli oyuncularsınız demektir. bence 5 kişi olup da beklemeniz hata. biriniz kolları sıvayıp işe elini atmalı. memlekette DM yok zaten gördüğün gibi...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 valla DM olmayı bi deneyin. güzel olabilir. en şaanesi player olmak tabi ama :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar